پدرم تحت تاثیر ناراحتی ایوانیکا به سوریه حمله کرد!
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۰۰۹
اریک ترامپ:

پدرم تحت تاثیر ناراحتی ایوانیکا به سوریه حمله کرد!

روزنامه تلگراف نوشت: اریک ترامپ گفت که پدرش تحت تاثیر ناراحتی خواهرش و تصاویری که از تلویزیون پخش شد ، تصمیم حمله به سوریه را گرفت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اریک ترامپ، فرزند دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا، در مصاحبه با روزنامه دیلی تلگراف گفت: حرف خواهرم ایوانکا که گفته بود از این همه قساوت 'دلشکسته و خشمگین' است پدرم را متاثر کرد. 


وی افزود: پدرم عمیقا تحت تاثیر تصاویری قرار گرفته بود که تلویزیون از حوادث سوریه نشان می داد.

 

اریک ترامپ در بخشی ازمصاحبه با رد این مطلب که اقدام پدرش عجولانه و از سر بی تدبیری بوده است، پدرش را 'متفکری بزرگ' و 'اهل عمل' توصیف کرد.

 

به نوشته تلگراف، اریک ترامپ با اشاره به اینکه پدرش ترسی ازتهدید پوتین به جنگ ندارد گفت: پدرم عمیقا متعهد به ساخت بزرگترین ارتش زمان صلح در جهان است. او به فلسفه صلح ریگان، یعنی صلح از راه قدرت، اعتقاد راسخ دارد.

 

اریک ترامپ افزود: آمریکا به نوعی رهبر جهان و ابرقدرت است. لذا در چنین شرایطی باید اقدام کند.

 

او درپاسخ به سوالی درباره تهدید پوتین مبنی بر تشدید درگیری ها گفت: پدرم مردی نیست که از این چیزها بترسد. کسی نمی تواند به او امر و نهی کند.

 

اریک ترامپ اکنون به همراه برادرش دونالد جونیور ترامپ مدیریت املاک امپراتوری پدرشان را در دست دارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار