آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۶۰۵
مقام کره شمالی:

اگر آمریکا اقدامات تحریک آمیز کند، وارد جنگ می‌شویم

معاون وزیر خارجه کره شمالی با تاکید بر مواضع خصمانه واشنگتن در قبال مسائل شبه جزیره کره هشدار داد که در صورت اقدامات تحریک آمیز آمریکا، «ما وارد جنگ خواهیم شد».

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه تنش‌ها در شبه جزیره کره، مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی به آمریکا درباره اقداماتش تحریک آمیزش در منطقه هشدار داده است.

 

معاون وزیر خارجه کره شمالی در مصاحبه با رسانه آمریکایی، اقدامات واشنگتن در منطقه از قبیل اعزام ناوهواپیمابر، برگزاری مانورهای نظامی مشترک با کره جنوبی و همچنین توئیت‌های دونالد ترامپ علیه کره شمالی را، اقداماتی خوانده به سبب ایجاد تنش و دردسر در منطقه شده است.

 

«هان سونگ ریول» به آسوشیتدپرس تاکید کرد که در صورت انجام اقدامات تحریک آمیز از سوی آمریکا، «ما وارد جنگ خواهیم شد».

 

این مقام کره شمالی با تاکید بر اقدامات خصمانه آمریکا و متحدانش علیه کره شمالی اعلام کرده که پیونگ یانگ به اقداماتش در قبال تولید سلاح‌های اتمی و آزمایش‌های اتمی خود ادامه خواهد داد. 

 

 وی درباره زمان انجام آزمایش‌های اتمی کره شمالی هم اینطور گفت که این موضوع بسته به تصمیم مقامات ارشد کره شمالی دارد و هر زمان که آنها مناسب دانستند، انجام خواهد شد.

 

معاون وزیر خارجه کره شمالی درباره برخی خبرها در خصوص حمله پیشگیرانه آمریکا همک اینطور گفت: «قطعا ما در صورت حمله پیشگیرانه آمریکا، دست روی دست نخواهیم گذاشت».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶
ازاین جنگ افروزها وخودکامهای متوهم هم ما هم زیاد داریم-برد دنبال جنگت-ما هم شاید بیایم-روسیه وچین هم ازپشت برای خنجرزدن وفروش اسلحه هوامونو دارند-ببینیم به ژاپن..‌‌.یا روسیه میرسیم
1
0
مسعود
United States of America
۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۳
در کره سمالی معاون وزیر امور خارجه اش در حدی نیست که از این حرفها بزند.
0
2
ناشناس
Saudi Arabia
۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۳
مرگ بر امریکا
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار