کد خبر:۵۹۸۲۴۷
تحولات قیمتی کالاهای اساسی خوراکی

میوه صدر افزایش قیمت را حفظ کرد

در اواسط ماه جاری این میوه‌ها هستند که همچنان در صدر افزایش قیمت کالاهای خوراکی قرار دارند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی از تغییرات قیمت خرده‌فروشی مواد خوراکی در هفته منتهی به ۱۸ فروردین امسال حاکی از آن است که در گروه میوه‌ها و سبزی‌های تازه همچنان بیشترین افزایش قیمت نسبت به سایر بخش‌ها مشاهده می‌شود. در دوره مورد بررسی میوه‌ها تا ۱۳.۴ درصد و سبزی‌ها نیز تا ۱۱.۴ درصد افزایش قیمت دارند.

 

در گروه لبنیات کاهش دو درصدی قیمت نسبت به هفته مشابه ماه قبل از آن ثبت شده است. در این گروه قیمت کره ۲.۴ درصد کاهش داشته، اما قیمت سایر اقلام ثابت بوده است. از سوی دیگر تخم‌مرغ تا ۲.۲ درصد کاهش قیمت شانه‌ای ۱۰ هزار و ۹۰۰ تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروش رفت.

 

گوشت مرغ با ارزانی همراه شده است به طوری که چهار درصد نسبت به هفته مشابه سال قبل کاهش قیمت داشته و هر کیلو حدود ۷۱۸۴ تومان در سطح شهر عرضه شد. اما گوشت قرمز که رشد ۰.۳ درصدی را تجربه کرد برای گوسفند با استخوان هر کیلو ۴۲۵۸۰ و گوشت گاو و گوساله بی‌استخوان ۳۷۰۰۰ تومان قیمت خورد.

 

برنج با ثبات قیمت همراه بوده است به طوری که به غیر از برنج وارداتی غیرتایلندی که ۰.۵ درصد افزایش داشت بهای سایر اقلام گروه ثابت ماند. در گروه حبوبات نیز رشد اندکی در حد ۰.۱ درصد ثبت شده است.

 

اما گزارش بانک مرکزی از این حکایت دارد که قند و شکر در هفته منتهی به ۱۸ فروردین ماه ۲.۱ درصد نسبت به هفته مشابه اسفند ارزان شده و البته چای نیز کاهش ۰.۴ درصدی داشت.

 

بر اساس این گزارش روغن نباتی تغییر قیمتی نداشته و ثابت مانده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار