آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۸۵۵۰

دیدار ظریف با رییس جمهور ترکمنستان در عشق آباد

«محمد جواد ظریف» در سفر دوره‌ای به کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «محمد جواد ظریف» در سفر دوره‌ای به کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز دقایقی پیش با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار کرد.

 

وی که در راس یک هیات سیاسی و اقتصادی شب گذشته به ترکمنستان سفر کرده است دقایقی پیش با رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.

 

بر اساس این گزارش، در این دیدار طبق برنامه‌های پیش بینی شده طرفین مسائل مختلفی از جمله گسترش همکاری اقتصادی و تجاری، همکاری در زمینه ترانزیت، ایجاد بازارچه مرزی در مرزهای 2 کشور، دعوت ایران از برگزاری نمایشگاه اختصاصی ترکمنستان در تهران، گسترش همکاری 2 کشور در زمینه‌های انرژی، تسریع در برقراری خطوط هوایی گفت‌وگو خواهند کرد.

 

وزیر خارجه ایران پس از این دیدار طبق برنامه در همایش تجاری ایران و ترکمنستان با حضور مقامات تجاری 2 کشور حضور خواهد یافت.

 

ظریف پس از این همایش با همتای ترکمنی خود به صورت جداگانه دیدار خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار