به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رهبر حزب کارگر در جریان اولین سخنرانی مهم انتخاباتیاش به هواداران حزبش گفت: «این حزب محافظهکار است، حزب ثروتمندترینها و افرادی که حق ویژه دارند که در مقابل حزب کارگر است.'
رهبر حزب کارگر افزود:' این سیستم مستقر است که در برابر مردم است و وظیفه تاریخی ما هست که باعث غلبه و پیروزی مردم ( بر این سیستم تقلب) شویم.»
جرمی کوربین افزود: از هماکنون نمیتوان در مورد انتخابات هشتم ژوئن ( 18 خرداد) نتیجهگیری قطعی کرد.
رهبر حزب کارگر اضافه کرد: خیلی از رسانهها و نهادها میگویند که این انتخابات از هماکنون قابل نتیجهگیری است. آنها بر این باور هستند که بدون پیروی از ثروتمندان و پذیرش غیرقابل تغییر بودن امور، شما قادر به پیروزی در انتخابات نیستید و اینها ازجمله قواعد سیاست هستند. البته مردم نیز خواهان پیروزی ما به این طریق نیستند چرا که وقتی پیروز شویم، این مردم نیستند که صاحب قدرت شدهاند. '
وی افزود: آنها ( مردم ) میگویند که خواهان بازی براساس این قواعد نیستند. ما خواهان اینگونه پیروزی نیستیم .'
جرمی کوربین اضافه کرد: ' آنها( مردم ) کاملا درست میگویند و من این کار را انجام نخواهم داد. دولت کارگری که در انتخابات هشتم ژوئن انتخاب میشود، براساس قواعد یاد شده بازی نخواهد کرد.'
رهبر حزب کارگر اضافه کرد: 'این قواعد یک کارتل دنج ایجاد کردهاند که حلقههای سیستم بتوانند به نفع افراد و شرکتهای قدرتمند و ثروتمند کار کنند.'
جرمی کوربین در سخنرانیاش همچنین به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا اشاره کوتاهی داشت هر چند به گفته سخنگوی اش، حزب کارگر برنامهای برای برگزاری همهپرسی دوم برگزیت ندارد و در مانیفست انتخاباتیاش نیز آورده نشده است.
در همین حال 'ترزا می' رهبر حزب محافظهکار و نخستوزیر انگلیس نیز روز پنجشنبه در سخنانی در اولین کارزار انتخاباتی اش گفت: «در حال حاضر در این انتخابات، انتخاب بسیار روشنی در برابر ماست. انتخابی بین رهبری قوی و باثبات تحت رهبری محافظهکاران و یا ائتلاف ضعیف و ناپایداری از هرجومرج به رهبری جرمی کوربین.»
رسانه های دست راستی و نزدیک به محافظه کاران همچون دیلی میل و دیلی تلگراف روز پنجشنبه در گزارشی هایی از احتمال ائتلاف حزب کارگر با احزاب مخالف چون حزب سبز و حزب ملی اسکاتلند که داعیه استقلال دارد، سخن به میان آورده اند.
مجلس عوام بعد از ظهر روز چهارشنبه گذشته، با 522 رأی موافق در برابر 13 رأی مخالف، موافقتش را با پیشنهاد غیر منتظره 'ترزا می' نخستوزیر و رهبر حزب محافظهکار انگلیس برای برگزاری انتخابات زودرس پارلمانی در هشتم ژوئن آینده( 18 خرداد) اعلام کرد.
'ترزا می' روز سه شنبه گذشته (29 فروردین ماه ) بطور ناگهانی خواستار انتخابات زودرس پارلمانی شد که قرار است سه سال زودتر از موعد مقرر در هشتم ژوئن برگزار شود.
نخست وزیر انگلیس با این کار به دنبال استفاده از موقعیت ضعیف کنونی حزب کارگر، کسب حمایت قویتر مجلس عوام با افزایش کرسی های حزب محافظه کار و تقویت موقعیتش در مذاکرات پیچیده خروج از اتحادیه اروپا با بروکسل است.
نتایج آخرین نظرسنجی های صورت گرفته در مورد انتخابات سراسری انگلیس که روز پنجشنبه و همزمان با شروع مبارزات انتخاباتی احزاب سیاسی این کشور، منتشر شد، نشانگر آن است که حزب محافظه کار می تواند اکثریت کرسی های مجلس عوام را بدست آورد.
در حال حاضر از 650 کرسی مجلس عوام، حزب محافظه کار 330 کرسی، حزب کارگر 229 کرسی، حزب ملی اسکاتلند، 54 کرسی، حزب لیبرال دمکرات 9 کرسی، حزب دمکراتیک وحدت طلب (ایرلند شمالی) 8 کرسی، حزب شین فین ( ایرلند شمالی) 4کرسی، حزب 'پلاید کامری' ( ولز) 3کرسی در اختیار دارند.