کد خبر:۶۰۰۰۰۹
حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تایید صلاحیت‌شدگان ریاست‌جمهوری، اخلاق انتخاباتی و مصالح نظام را رعایت کنند

نماینده مجلس نهم شورای اسلامی گفت: کسانی‌که تایید صلاحیت شدند باید اخلاق انتخاباتی و مصالح نظام و خط قرمزهای نظام را رعایت کنند و با حفظ نظام است که کسی می‌تواند رئیس‌جمهور شود و کاری نکنند که نظام در فعالیت آنان مورد خدشه واقع شود.

حجت الاسلام مصباحی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: همه کاندیداهای ریاست جمهوری باید در برابر قانون و جایگاههای قانونی خضوع داشته باشند و هیچ کس نباید به خودش اجازه دهد که در مقابل نتیجه شورای نگهبان موضع گیری کند.

 

وی بیان کرد: کسانی که تایید صلاحیت شدند باید اخلاق انتخاباتی و مصالح نظام و خط قرمزهای نظام را رعایت کنند و با حفظ نظام است که کسی می‌تواند رئیس جمهور شود و کاری نکنند که نظام در فعالیت آنان مورد خدشه واقع شود.

 

نماینده مجلس نهم درباره نقش دانشگاهیان در انتخابات ریاست جمهوری، ابراز کرد: دانشجوها در دنبال کردن مواضع خود آزاد هستند و هر کس به کاندیدای مورد علاقه خود رای دهد و تبلیغ کند ولی توجه داشته باشد که تبلیغات انتخاباتی نباید به گونه ای صورت بگیرد که جامعه را دوقطبی کند آنچه مهم است رعایت مصالح کشور، منافع ملی و بهتر شدن اوضاع اقتصادی به ویژه تولید و اشتغال است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار