آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۲۷۳۴
فردا

ظریف برای پیگیری حادثه شهادت مرزبانان فردا به پاکستان سفر می کند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راس هیاتی متشکل از مقامات بلند پایه کشورمان با هدف پیگیری حادثه مرزی اخیر که منجر به شهادت تعدادی از مرزبانان ایران در مرزهای جنوب شرقی شد، فردا(چهارشنبه) به پاکستان سفر می کند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، 'محمدجواد ظریف' وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه، در سفر یک روزه به اسلام آباد، در ملاقات با برخی مقامات عالی رتبه پاکستان، حادثه تروریستی اخیر در مرز ایران و پاکستان را مورد گفت و گو و بررسی قرار خواهد داد.


بر اثر حمله چهارشنبه گذشته (ششم اردیبهشت) عوامل وابسته به گروهک تروریستی موسوم به جیش العدل، جمعی از مرزبانان غیور کشورمان در نزدیکی مرز پاکستان به شهادت رسیدند.


پس از رخداد این حادثه تروریستی دکتر 'حسن روحانی' رئیس جمهوری اسلامی ایران در نامه ای خطاب به 'نواز شریف' نخست وزیر پاکستان، ضمن ابراز نگرانی عمیق و تاسف شدید از تکرار تعرضات تروریستی از خاک پاکستان به خاک جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرده است: انتظار می‌رود برای حفظ و ارتقاء روابط خوب و برادرانه دو کشور دستور فرمایید مسببین این اقدام تروریستی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و به دست عدالت سپرده شوند.


همچنین در پی بروز این حادثه تروریستی، آصف دورانی سفیر پاکستان در تهران به وزارت امور خارجه کشورمان احضار و مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران به سفیر پاکستان ابلاغ شد.


در جریان احضار سفیر پاکستان، همچنین به وی اعلام شد که جمهوری اسلامی ایران قویا انتظار دارد طرف پاکستانی اقدامات جدی و اساسی برای بازداشت تروریست ها و مجازات آنان انجام دهد.

منبع:‌ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار