کد خبر:۶۰۳۰۳۸
امشب

پخش تصاویر دیده نشده از آزادسازی پایتخت داعش از تلویزیون

مستند «نبرد برای یک رویا» که روایت کمتر دیده شده ای از فرآیند مبارزه و آزادسازی پایتخت داعش در عراق را به تصویر می کشد برای نخستین بار از تلویزیون پخش می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مستند نبرد برای یک رویا که روایت کمتر دیده شده ای از فرآیند مبارزه و آزادسازی پایتخت داعش در عراق را به تصویر می کشد و چهارشنبه بعد از خبر ۲۲ از شبکه سه سیما پخش می شود.

 

فلوجه شهری در 59 کیلومتری غرب بغداد است که به شهر مساجد تکفیری ها معروف است و محل اصلی تربیت و صدور نیروهای تکفیری و تروریستی به عراق و سوریه است. آمریکا در تهاجم نظامی سال 2003 خود به عراق علیرغم ماهها تلاش به دلیل نبرد چریکی و نامنظم شهری تروریست ها نتوانست این شهر را تصرف کند.

 

فتح این شهر توسط نیروهای بسیج مردمی (حشد الشعبی) و نیروهای عراق از این منظر اهمیت دارد که فلوجه در سالیان گذشته همواره یک تهدید تروریستی در نزدیکی پایتخت عراق بود که بخش اعظمی از توان نیروهای امنیتی عراق را به خود معطوف می کرد.

 

«نبرد برای فلوجه» نخستین مستند ساخته شده از این عملیات است که از ویژگی های ممتاز این مستند تصویر برداری همزمان از سه محور نبرد با داعش بوده که حاوی تصاویری منحصر به فرد از نبرد تن به تن و از نمای نزدیک با جنگجویان داعش است.

 

شایان ذکر است این مستند ۲۸ فروردین ماه با حضور نادر طالب زاده و دانشجویان در سالن نمایش دانشگاه صداوسیما رونمایی شد.

 

«نبرد برای یک رویا» کاری از گروه برنامه های تلویزیونی مرکز بسیج رسانه ملی به تهیه کنندگی حیدر معمور و کارگردانی میثم پوررشیدی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار