به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر قالیباف کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دیدار با علما و جماعات تهران بیان داشت: صحبتهای امروز من در جمع شما به عنوان درس پس دادن شاگرد نزد استاد است.
قالیباف خاطر نشان کرد: برنامه های ما برای ماه رمضان بسیار مفصل است تا ماه با معنویتی داشته باشیم. ما مانند سابق در شهرداری با کمک اعضا ، وطایف خود را در این ایام به گونه ای فراهم انجام میدهیم که مردم در ماه این دو ماه مبارک، ایام خوبی داشته باشند و در رمضان هم ضیافتی زیبنده شهر صورت گیرد و این وظیفه ما است.
وی افزود: اگر ما امروز از دنیا برویم باید حتما در قبال مسئولیتمان جواب دهیم. ما در دوازده فرودین 58وقتی به جمهوری اسلامی آری گفتیم امام فرموند این به معنای این است که مردم به سرنوشت خود حاکم هستند و این بدان معنا بود که مردم میتوانند برای خود تصمیم بگیرند
کاندیدای دوزادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مهم ترین هدف جمهوری اسلامی رفاه و آسایش جامعه است. ما وظیفه داریم در قبال کسی که با هر سلیقه و گرایش دین و مذهبی که در شهر ما است رفاه و آسایش او را فراهم کنیم بخصوص محرومین و مستضعفان.
وی ادامه داد: ما فقط میگوئیم بسیج گویا مستضعفین آن فراموش شده است باید توجه ویژه ما به این اقشار باشد. اکثر رزمندگان ما و حتی مدافعان حرم و شهدا از قشر محروم و مستضعف بودند. انقلاب ما انقلاب مستضعفین است. آنکه تا آخر خط میماند و توقعی هم ندارد از محرومین است.
قالیباف اضافه کرد: ما برنامههایمان برای همه مردم است اما اولویت اصلی ما محرومین و مستضعفان است. من نمیخوام شعار دهم اما کارنامه ما آنگونه که شایسته نظام اسلامی باید باشد، نیست. امروز مشکلات اقتصادی آنچنان گریبانگیر شده است که قابل قبول نیست. امروز در مسئله نفت و گاز رتبه اول را داریم این سرمایه بزرگی است
وی با تاکید بر اینکه از دیگر ظرفیتهای امروز ما نیروی جوان با استعداد، تحصیلکرده و با مهارت است تصریح کرد: فکر نکنید رئیس جمهور آمریکا وقتی پیام تبریک سال جدید میدهد به فکر ما است خیر. او به فکر جذب نیروهای با استعداد ما است و میخواهد تاثیر بگذارد.
کاندیدای دوزادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ضمن تاکید بر اینکه من از اذان صبح هر روز، بیدارم و به مردم خدمت میکنم،گفت: ما دارای ضعف مدیریتی هستیم. امروز آنجایی را که تمام اسلامی را دچار چالش کرده و برای آن پاسخی نداریم زیر سوال بردن کارآمدی دین در نظام و جامعه است.
ادامه دارد...