آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۸۱۹

هشدار حزب‌الله به انگلیس، آمریکا و اردن در صورت هرگونه اقدام نسنجیده در مرزهای سوریه

حزب الله لبنان نسبت به هرگونه اقدام نسجیجده اردن، انگلیس و آمریکا در مرزهای سوریه هشدار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با تاکید مقام‌های اردن برای دفاع از مرزهای این کشور در عمق خاک سوریه، برخی منابع مطلع از تحرکات نظامی آمریکا، انگلیس و اردن در مرز سوریه خبر دادند.

 

 در همین رابطه نیز حزب‌الله لبنان روز سه شنبه هشدار شدیدی را داده است.

 

در پست توئیتری «شبکه المنار» به نقل از حزب ‌الله آمده است: «در صورت نقض حاکمیت سوریه، آن‌ها بهای سنگینی را خواهند پرداخت.»

 

برخی منابع در سوریه از تجمع نیروهای نظامی آمریکایی، انگلیسی و اردنی در مرز جنوبی استان سویداء و درعا از تپه شهاب گرفته تا گذرگاه نصیب، منطقه الرمثا و انتهای روستای عواد، خبر دادند.

 

این منابع گفتند که تانک‌های انگلیسی نوع «چلنجر» به همراه 2 هزار و 300 فرد مسلح و تعدادی بالگردهای نوع «کبرا» و «بلک هاوک» و نزدیک به 4 هزار فرد مسلح که در اردن آموزش دیده‌اند، در اطراف مرز سوریه

حضور دارند.

 

شبکه المیادین گزارش داد که پایگاه‌های اردنی برای نیروهایی که قصد ورود به بیابان‌های اردن را دارند، در نظر گرفته شده است و در این عملیات گردان‌های توپخانه سنگین، موشک‌اندازهای آمریکایی نوع «هرماس» مشارکت دارند و این عملیات‌ها با حمایت هوایی و هلی‌برن یک گروه از نیروی هوایی آمریکا در پایگاه الأزرق با همراهی بالگردهای هلندی و بحرینی جهت حمایت از نیروهای پیاده‌نظام صورت می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار