به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع در تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد «محمود عباس» رئیس تشکیلات طی سفر اخیرش به آمریکا اسنادی را به «دونالد ترامپ» رئیسجمهور این کشور ارائه داده که از حجم اختلافات درباره مرزها با رژیم صهیونیستی کاسته است.
بر اساس گزارش شبکه «المنار»، عباس در دیدار با ترامپ تأکید کرده آنچه در مذاکرات با «ایهود اولمرت» نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی حاصل شده، یک پایه و اساس برای آغاز مذاکرات فلسطینی-اسرائیلی بوده است.
منبع یاد شده در ادامه گفت طرف فلسطینی به رئیسجمهور آمریکا و تیمش جزئیات مربوط به مذاکرات با اولمروت که مربوط به تبادل اراضی است را ارائه داده؛ طرف فلسطینی در آن زمان موافقت خود با 1.9 از اراضی و طرف اسرائیلی موافقت خود با 6.3 از اراضی اشغالی 1967 را اعلام کرده بوده اند.
طرف فلسطینی به ترامپ گفته اختلافات میان دو طرف در این موضوع زیاد نیست و میتواند پایهای برای از سرگیری مذاکرات شود؛ تشکیلات خودگردان به ازسرگیری این مذاکرات اصرار دارد.
مرزهای 1967، مشهور به «خط سبز»ی است که از آتشبس سال 1949 ، میان اسرائیل و همسایگانش مصر ، اردن ، لبنان وسوریه کشیده شده است. این مرزها محصول پیمان متارکه جنگ 1949 هستند. جنگی که همزمان با ایجاد رژیم صهیونیستی به وقوع پیوست. خط سبز به مدت 18 سال و تا سال 1967 و وقوع جنگ ژوئن محترم شمرده میشد. به طوری که نوار غزه توسط مصر و کرانه باختری توسط اردن اداره میشدند. تا این که اسرائیل در جنگ شش روزه نوار غزه و شبه جزیره سینا را از مصر ، کرانه باختری را از اردن و بلندیهای جولان را از سوریه اشغال کرد.
در جنگ سوم اعراب و اسرائیل در ژوئن 1967 اسرائیل، کرانه باختری ، بیت المقدس شرقی و غزه را به صورت نظامی اشغال کرد و شهرکنشینان را که معتقد بودند هر سه قسمت طبق تورات ، «ارض اسرائیل» محسوب میشود ، به آن مناطق نقل مکان کردند. در سال 2005 « آرییل شارون » نخستوزیر وقت رژیم اشغالگر ، نیروهای خود را از غزه خارج کرد این منطقه در حال حاضر تحت کنترل جنبش حماس است.