به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه امشب گفتوگوی ویژه خبری طی سخنانی اظهار داشت: کشور ما در یک شرایطی است که نیازمند یک مدیریت قوی برای خروج از شرایطی است که در طول سالهای گذشته برای کشور ایجاد شده است. برای اینکار نیازمند این هستیم که فردی اولاً جامعه را بشناسد و مشکلات جامعه را بداند، همچنین جهان و تحرکات دیپلماتیک را بشناسد و آشنا باشد. از سوی دیگر بتواند متخصصان را دور یکدیگر جمع کند و به کارآفرینان اعتماد دهد و سرمایه اجتماعی را در جامعه به وجود بیاورد و در عین حال با همه گروهها، جریانها و احزاب بتواند کار کند تا قادر باشد در این شرایط نیاز کشور را برای تحرک لازم اجتماعی، اقصتادی و اجتماعی به وجود بیاورد. بنده احساس میکنم برنامههای 4 ساله من در این زمینه گام اول را برداشتهایم و باید با همراهی و همکاری مردم گامهای بعدی را برداریم.
وی در پاسخ به این سؤال که به نظر شما کشور ما به چه تعداد شغل پایدار نیاز دارد و چه شرایطی لازم است که این شغلها ایجاد شود و در کجاها باید این اشتغالزایی انجام شود، گفت: برخی فکر میکنند با دادن پول به مردم این موضوع حلوفصل میشود و یا با گفتن اینکه میخواهیم فلانقدر شغل ایجاد کنیم، فکر میکنند میتوان اینگونه شغل ایجاد کرد، برای اشتغال در جامعه مردم اول باید اعتماد داشته باشند به آینده کشور، همچنین باید در جامعه احساس آرامش و امنیت کنند. اینگونه نیست که یک فردی برای سرمایهگذاری بهمنظور یک یا دو سال بیاید. به هرحال سرمایهگذاری ممکن است چندین سال و یا چند ده سال طول بکشد و بخواهد از آن بنگاه اقتصادی استفاده کند. بنابراین اینکه ما بگوییم چقدر پول بین مردم تقسیم میکنیم، پول پمپاژ کردن در جامعه تجربه خودش را در جامعه ما در گذشته نشان داده است، لذا باید محیط کسبوکار را در جامعه فراهم کنیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه مردم باید به آینده خودشان امیدوار باشند، گفت: کشور ما در یک دوره طولانی و در حدود 7 سال بدون اشتغال خالص بوده، یعنی از سال 86 تا 91 تقریباً اشتغال خالصی نداشتهایم، بنابراین بیکارها سال به سال در کنار یکدیگر قرار گرفته و انباشته شدهاند و متأسفانه این مشکلات را به وجود آوردهاند که ما با یک بیکاری بزرگ و مزمن مواجه شدهایم.