کد خبر:۶۰۶۰۹۷
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه قم:

چرا دولت یازدهم در مناظرات نقش یک مخالف را ایفا کرد؟

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه قم از تهمت زنی بی روای دولت یازدهم به رقبا و آلوده کردن فضای انتخابات به شدت انتقاد کرد.

 

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

 

 

حسین فلاح، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در مورد فضای مناظرات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در کل مناظره ها دولت به جای پاسخگویی خود در جایگاه مطالبه گری قرار گرفت و نقش یک مخالف را بازی کرد و به جای ارائه کارنامه تمام کاستی ها را به دولت قبل حواله کرد متاسفانه رئیس جمهور پیشنهاد مناظره با رئیس دولت قبل را نپذیرفت و حتی پیشنهاد مناظره با آقای رئیسی را هم رد کرد این رفتار آقای روحانی و توسل به رقیب هراسی برای فرار از پاسخگویی است.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه قم در مورد عملکرد نامزده گفت : پدیده انتخابات قطعا آقای جهانگیری بود که در تخریب رقیب نقش بی بدیلی را بازی کردند در حالی که نامزدهای رقیب سعی کردند اخلاق مداری را حفظ کنند و مدارکی را که به مصلحت نظام نیست علیه دولت ارائه نکردند.


وی با نقد مناظرات گفت: مردم خروجی خوبی از این نوع مناظره نمی گیرند صاحب تفکر و خرد هستند و می فهمند که چه کسی دنبال گریز از پاسخگویی است متاسفانه روحانی از امام رضا(ع) هم نگذشت و علی رغم اینکه در ستادهای انتخاباتی وی به امام رضا (ع) توهین شد سوءاستفاده از امام رضا(ع) را به نامزدهای دیگر نسبت داد، برای وی بهتر بود دستاوردهای اقتصادی دولت یازدهم را به مردم ارائه می کرد و می گفت برای معضل بیکاری چه برنامه ای دارند. متاسفانه روند برگزاری مناظره عدالت محور نبود؛ چرا که نامزدی که وقت پایانی از آن او بود می توانست تهمتی را بدون سند مطرح کند و طرف مقابل هم دیگر فرصت دفاع از خود و پاسخگویی را نداشت و لازم است که مناظره ها به سمت مناظره های دو نفره سوق داده شود.


فلاح به اهمیت حفظ امنیت انتخابات اشاره و خاطرنشان کرد: مشاور رسانه ای رئیس جمهور کدهای رسانه های معاندان نظام را می دهد و معاندان باید متوجه باشند که با هر بهانه ای حق به راه اندازی فتنه 88 دیگری را ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار