آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۶۷۰۸
وزیر دفاع کره‌جنوبی خبر داد

حمله پیشگیرانه کره‌جنوبی به کره‌شمالی در صورت لزوم

وزیر دفاع کره‌جنوبی از احتمال انجام حمله‌ای پیشگیرانه به کره‌شمالی خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، صبح روز دوشنبه، کره شمالی به طور رسمی اعلام کرد روز یکشنبه، یک موشک میان‌برد بالستیک را آزمایش کرده است. این موشک در منطقه‌ای در آب‌های ژاپن برخورد کرد. این موشک به ارتفاع 2000 کیلومتری رسیده است که برای موشک‌های کره شمالی رکورد محسوب می‌شود.

 

وزیر دفاع کره جنوبی روز سه‌شنبه در کمیته دفاع ملی پارلمان این کشور اظهار داشت: "در صورتی که نشانه‌هایی از حمله احتمالی کره شمالی مشاهده شود، ما می‌توانیم برای کاهش خسارت‌ها، دست به حمله‌های پیشگیرانه بزنیم."

 

وزیر دفاع کره جنوبی تاکید کرد پس از بررسی‌ تازه‌ترین آزمایش موشکی کره شمالی، سئول و توکیو پذیرفته‌اند پیونگ‌یانگ دست به آزمایش موشک بین‌قاره‌ای نزده است و تنها یک موشک میان‌برد را آزمایش کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار