کد خبر:۶۰۸۰۹۰
مسعودی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

پیروز واقعی انتخابات، مردم هوشمند و زمان‌شناس ایران هستند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه پیروز واقعی انتخابات، مردم هوشمند و زمان‌شناس ایران هستند، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری اکنون باید فصل همدلی و رفاقت شود و همه مجموعه‌ها باید تمام توان خود را روی مطالبه‌گری به حق بگذارند.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

مسعودی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بیرجند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در مورد ارزیابی حضور حداکثر مردم پای صندوق های رای، گفت: خوشبختانه در انتخابات امسال طبق فرمایشات مقام معظم رهبری آنچه که بسیار حائز اهمیت بود رشد چشمگیر مشارکت مردم نسبت به انتخاب های اخیر بود. بسیاری از مردم آگاهانه می گفتند که ما آمده ایم رای دهیم و مشارکت کنیم و از این جهت پیروز واقعی میدان انتخابات، مردم هوشمند و زمان شناس ایران هستند.

 

وی افزود: معمولا در انتخابات کسانی که احساس خطر می کنند تمام توان و تلاش خود را به کار می گیرند که بتوانند رای های خاکستری را دوباره به نفع خود جمع کنند و آن کسی که موفق شود رای های خاکستری را به نفع خود جمع کند، موفق خواهد شد؛ چرا که دادن شعارهایی که باب میل جوانان است این اثر را دارد. 

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بیرجند تصریح کرد: اکنون همه چیز تمام شده و به قول فرمایش مقام معظم رهبری دیگر باید فصل همدلی و رفاقت شود و من فکر می کنم همه مجموعه ها باید تمام توان خود را روی مطالبه گری به حق بگذارند و نه تخریب، چون تخریب مانند یک شمشیر دو لبه ای است که اگر یک سمت را درست کند سمت دیگر را خراب می کند. همه عزم ها جمع شود و یک مطالبه گری به حق و همیشگی داشته باشند و در بحث مطالبات تمام وعده هایی که به مردم داده شده بدون تخریب مطالعه کنند که این موفقیت را نصیب ما خواهد کرد. 

 

وی در مورد جمعیت منتقد دولت و اینکه نباید این تعداد را اقلیت خواند، تصریح کرد: اولا که ۱۶ میلیون اقلیت نیستند و جمعیت بزرگی هستند. باید طبق یک مطالبه گری به حق، حق و حقوق مردم و همه کسانی که دل در گرو این نظام دارند را محقق کنند و اسم این ها را نباید اقلیت بگذاریم. 


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بیرجند در پایان خاطرنشان کرد: انتقاد ما این است که در قانون انتخابات همیشه مراجعه به اکثریت است. اما ما معتقدیم که از انتخاب مان نادم و شرمنده نیستیم، نادم نیستیم به خاطر اینکه حق را تشکیل دادیم و شرمنده نیستیم برای اینکه از همان اول به ویژه از صدر اسلام تا به حال هیچ وقت اکثریت دلیل بر عین حقیقت بودن نیست؛ اکثریت چیزی است که در انتخابات به آن مراجعه می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار