آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۸۰۹۱
ذاکری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

مردم با مشارکت بالا درانتخابات، بار دیگر نظام جمهوری اسلامی را تأیید کردند/ اذعان دشمنان و رسانه‌های خارجی به برگزاری انتخابات سالم و قانونی در ایران

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه مردم با مشارکت بالا در پای صندوق‌های رای بار دیگر نظام جمهوری اسلامی ایران را تأیید کردند، گفت: دشمنان انقلاب و رسانه های خارجی به این امر که در ایران انتخابات به درستی و قانونی و سالم برگزار می‌شود، اذعان می‌کنند.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

ذاکری، دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص ارزیابی حضور حداکثر مردم پای صندوق های رأی، گفت: خوشبختانه در این انتخاباتی که برگزار شد به چیزی که مدنظر مقام معظم رهبری که همان حضور حداکثری بود، رسیدیم. وقتی جمعیت بالای ۷۳ درصد در پای صندوق های رای مشارکت می کنند نشان می دهد که مردم یک بار دیگر نظام جمهوری اسلامی ایران را تأیید می کنند و روی این صحبت دهان دشمنان بسته می شود؛ حتی خود دشمنان انقلاب و رسانه های خارجی هم به این امر که در کشور ایران انتخابات به درستی و قانونی و سالم برگزار می شود اذعان می کنند.


وی در مورد وعده و وعیدهای داده شده از سوی دولت، افزود: قطعا این ۲۳ میلیون نفری که به روحانی رای دادند توقعشان برآورده شدن این وعده هاست، حتی آنهایی هم که به وی رای ندادند انتظارشان همین است. کسی که رئیس جمهور شده باید به حرف های خود عمل کند. این دولت قبلا هم وعده هایی داده بود و یکسری حرف ها در مناظرات زد و یکسری وعده های جدید به قبلی ها اضافه شده که باید محقق شود که ملت امیدوارند اینها تحقق پیدا کنند.


دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان در مورد اقلیت خواندن جمعیت منتقدین از سوی دولت، تصریح کرد: محترم شمردن آن ۱۶ میلیونی که به دولت رای ندادند و به نوعی منتقد دولت هستند، لازم است؛ چون یک جمعیت زیادی از بدنه جامعه را تشکیل می دهند. علاوه براین پیگیری مطالبات شان هم به حق است و همان طور که خودشان اعتقاد به آزادی دارند باید این پیگیری ها انجام شود و به نتیجه برسد. امیدواریم که روند رو به بهبود پیش رود و مشکلات معیشتی ملت برطرف و وضعیت اقتصادی مردم بهبود پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار