کد خبر:۶۰۸۷۷۴

آمار سلف‌های دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی/ روند رو به رشد طبخ صنعتی

۵۸/۵ درصد از سلف‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور معادل ۲۹ دانشگاه بر اساس آمار سال ۹۵، طبخ غذا را به صورت سنتی به دانشجویان ارائه می‌دهند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبخ غذا در دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در سال ۹۴ معادل ۶۷ درصد بود در سال ۹۵ کاهش یافت وامید است این کاهش در طول سال‌های آینده هم ادامه داشته باشد به گونه‌ای که طبخ غذا به صورت سنتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به عدد صفر برسد.

 

 بر اساس این گزارش، ۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور معادل ۱۹/۵ درصد در حال حاضر طبخ غذایشان به صورت پخت صنعتی همراه با دستگاه‌ها و تجهیزات طبخ غذای مکانیزه صورت می‌گیرد که البته این رقم در سال ۹۴ تنها ۵ درصد بود که این موضوع نوید سیر و روند مثبت حرکت دانشگاه‌ها به سمت صنعتی شدن طبخ غذا می‌باشد.

 

همچنین بر اساس این گزارش، ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور معادل ۲۲ درصد دارای پخت تلفیقی اعم از طبخ غذای سنتی و صنعتی هستند.

 

در حال حاضر ۱۸۱ سلف سرویس دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به ارایه خدمات تغذیه به دانشجویان می‌پردازند.ضمن این که ۷۳ آشپزخانه طبخ غذا، تهیه غذای دانشجویان را برعهده دارند.

 

از اقدامات صورت گرفته توسط اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت، می‌توان به شروع طرح صنعتی‌سازی آشپزخانه‌ها و چند منویی کردن غذاهای دانشجویی در بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد تا غذایی سالم و با کیفیت و دارای ارزش غذایی بالا به دانشجویان به عنوان سرمایه‌های آتی نظام سلامت کشور ارایه شود.

 

هفته خوابگاه‌های دانشجویی و نامگذاری یکی از روزهای این هفته به عنوان "خوابگاه، تغذیه سالم، ضامن تندرستی "، بهانه‌ای است تا بیشتر به اهمیت کیفیت غذای دانشجویان توجه شود و امید است، در راستای صنعتی سازی همه دانشگاه‌های علوم پزشکی اقدامات شایسته‌ای از سوی ستاد وزارتخانه با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار