کد خبر:۶۰۸۸
مديركل انتشارات بنياد شهيد و امور ايثارگران:
نويسندگان حوزه ايثار و شهادت حمايت مي شوند
مديركل انتشارات و اطلاع رساني بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگي بنياد در نظر دارد در انتشار كتب خود از نويسندگان حوزه ايثار و شهادت حمايت کند.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني فرهنگي شاهد، محمد علي فقيه گفت: از آنجايي كه بنياد شهيد و امور ايثارگران نهادي متولي و جريان ساز در حوزه ايثار و شهادت است، قصد دارد از نويسندگاني كه در رابطه با شهداي قبل و در جريان انقلاب، شهداي ترور، زندانيان سياسي مسلمان انقلابي، شهداي مبارزه با مواد مخدر و اشرار و همچنين شهداي بين الملل و... آثاري را خلق مي کنند، مورد حمايت خود قرار دهد.
وي با اشاره به همكاري با بخش خصوصي افزود: با توجه به استانداردهاي تعيين شده در كميسيون انتشارات بنياد قصد داريم كتاب هاي داستاني و كتاب هايي كه داراي جاذبه عمومي با موضوعات ايثار و شهادت هستند را با مشاركت ناشران ديگر با اولويت سازمان (ناشران خصوصي)منتشرکنيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰