آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۹۶۰۵
مدیرکل دفتر برنامه‌ ریزی و اقتصاد مسکن:

شاهد علائم پیش ‌رونق و خروج از رکود مسکن هستیم!

مدیر کل دفتر برنامه‌ ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان این که دوره‌های رکود بخش مسکن در کشور، معمولا بین ۳ تا ۴ سال بوده است، گفت: امسال شاهد علائم پیش ‌رونق و خروج از رکود این بخش هستیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، 'علی چگنی' روز یکشنبه با بیان اینکه رکود کنونی بخش مسکن 4 ساله شده است، گفت: باید توجه کنیم که این رکود به تبعیت از اقتصاد کشور، رخ داده و تنها شامل بخش مسکن نبود بلکه شامل مجموعه اقتصادی کشور بوده است.


مدیرکل دفتر برنامه‌ ریزی و اقتصاد مسکن با اشاره به اینکه در این سال ها تولید مسکن در کشوربسیار افزایش یافته است، یادآورشد: براساس آمار سرشماری سال 1395، معادل 2 میلیون و 600 هزار واحد مسکونی خالی وجود دارد و همه می‌خواهند بفروشند بنابراین اکنون انباشت تقاضا وجود ندارد.


چگنی بیان کرد: هرچند با وجود 2 میلیون و 600 هزار واحد مسکونی خالی ارزش آنها را 250 میلیارد دلار برآورد می کنند، اما در بازار مسکن امسال شاهد علائم پیش ‌رونق و خروج از رکود هستیم و افزایش قیمت نیز به اندازه تورم خواهد بود.


مدیر کل دفتر برنامه ‌ریزی و اقتصاد مسکن، اظهارداشت: با این حال همه منابع مالی مسکن‌ مهر مانند گذشته به این پروژه تزریق شده و آثار منفی مسکن مهر قابل‌انکار نیست و آنقدر بزرگ شد که اقتصاد کشور را دچار مشکل اساسی کرد.


به گفته چگنی، در حال حاضر 130 هزار واحد از پروژه مسکن مهر باقی مانده تا به اتمام برسد و از این تعداد 100 هزار واحد فاقد متقاضی و باقی در دادگاه‌ها مشغول رفع مشکلات حقوقی زمین‌های خود هستند و تسهیلات این واحدها نیز از 300 میلیون ریال به 400 میلیون ریال افزایش یافته است.


به گزارش خبرگزاری دانشجو، بخش مسکن چند سالی می‌شود که با عمیق شدن رکود باعث نفوذ رکود به سایر بخش‌ها می‌شود. علیرغم ادعای عبور از رکود توسط رئیس جمهور و کابینه اقتصادی، تنها بخشی که دولتی‌ها به تداوم رکود در آن معترف هستند، بخش مسکن است. مسکن مهرهای بر زمین مانده و طرح عقیم مسکن اجتماعی که حتی استارت آن نخورده است، طرح‌هایی هستند که می‌توانستند با جوشش در ان‌ها رکود بخش مسکن را به پایان رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار