کد خبر:۶۱۱۳۷۸
شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مرکزی:

نهادهای امنیتی رابطه میان جریان ضد انقلاب و عوامل داخلی آنها را کشف کنند

شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مرکزی از موج جدید تخریب‌های جریان ضدانقلاب خارجی و همنوایان داخلی آنها علیه امام جمعه فسادستیز ساوه خبر داد و خواستار معرفی عوامل داخلی جریان ضد انقلاب توسط نهادهای امنیتی به مردم شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در روزهای اخیر موج شدید تخریبی از سوی جریان‌های مختلف سیاسی معلوم‌الحال ابتدا خارج نشین و به دنبال آن عوامل داخلی آنها، علیه حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی، امام جمعه فسادستیز ساوه ایجاد شده است، در همین راستا شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مرکزی بیانیه‌ای را صادر کرده که متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

 

اخیراً و به دنبال موضع‌گیری انقلابی امام جمعه ولایی شهر ساوه در قبال طرح چهارشنبه‌های سفید، یکی از عوامل اطلاعاتی سرویس جاسوسی انگلیس، موجی از فشار رسانه‌ای و ملغمه‌ای از دروغ و راست علیه ایشان ایجاد شده که ایشان را هدف ترور سیاسی قرار داده است. اینکه فرمان حمله توسط یک سایت ضد انقلاب شروع شده و عوامل داخلی (آگاهانه یا نا‌آگاهانه) ادامه کار را پیگیری می‌کنند، خود جای بررسی ویژه‌ای دارد که دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی می‌بایست به آن ورود پیدا کنند.

 

اما اصل ماجرا چه بود؟

 

مسیح علی‌نژاد، جاسوسه‌ای که سابقاً در روزنامه‌های اصلاح‌طلب فعالیت می‌کرد به دام سرویس اطلاعاتی انگلیس MI6 می‌افتد. فردی که یا ایجاد کمپین آزادی‌های یواشکی زنان ایرانی را تشویق به کشف حجاب و انتشار تصاویر خود در این کمپین می‌کرد. نامبرده در میان دوستان خود مشهور به فساد اخلاقی است چه اینکه تنها یک سرچ ساده در اینترنت مسائل زیادی را شفاف خواهد کرد. این عامل سرویس‌های بیگانه پس از آزادی‌های یواشکی پروژه دیگری تحت عنوان چهارشنبه‌های سفید را کلید می‌زند؛ طرحی که علی‌نژاد در آن  زنان را تشویق می‌کند روزهای چهارشنبه در خیابان با شال سفید حاضر شوند.

 

گذشته از این شنیده‌ها حاکی از این است که در ایام انتخابات نیز در ستادهای برخی نامزدها که از نمادهای خاصی استفاده می‌کردند وقایع ناگواری اتفاق افتاده، هر چند که صحت و سقم این وقایع ناگوار می‌بایست توسط مراجع صالحه تایید شود.

 

مراجعه بدون واسطه به اصل سخنرانی امام جمعه ساوه و توضیحات بعدی وی  مشخص می‌کند که علی رغم سهو لسانی که اتفاق افتاده، محور اصلی سخنان ایشان بر نفی طراحی این جاسوسه به اصطلاح اصلاح‌طلب بوده است. اینکه برخی جریانات معلوم‌الحال با صدور بیانیه قصد تشویش اذهان عمومی و ایجاد نا آرامی در جامعه را دارند خود می‌تواند یک اتهام قضایی باشد. هر چند که مراجع صالحه می‌بایست در این مورد تصمیم‌گیری کند و همگان می‌بایست نظر این مرجع را فصل‌الخطاب بدانند.

 

اما روی دیگر سخن با آتش بیاران معرکه است…

 

چرا حنجره‌های سبز رنگ آقایون به اصطلاح اصلاح طلب در دوران فتنه ۸۸ خفه شده بود؟ آیا در فتنه ۸۸ به ناموس مردم تعرض نشد؟ آیا خون جوانان وطن در سایه نا‌امنی که سران فتنه ایجاد کرد بودند ریخته نشد؟  آیا خطر حضور میدانی منافقین، گروهک‌های سفاکی چون ریگی در کف خیابان‌های تهران کمتر از این مورد بود؟ چرا آن روز زبان در کام فرو برده بودید؟ چرا آن روز برای دفاع از زن و دختر این کشور یقه پاره نمی‌کردید؟

 

مگر این جریان در نهان خانه‌های خود چه تعلیماتی می‌دهد که این همه ضد انقلابِ رنگ و وارنگ پس‌انداخته است؟ این جریان عادت کرده که تیر را در چشم خود نمی‌بیند اما مو را در چشم دیگری خوب می‌بیند.

 

به نظر می‌رسد جریان داخلی همکار آمریکا پس از مواضع صریح و انقلابی امام جمعه ساوه در سالیان اخیر به خیال خام خود، قصد حذف ایشان را دارد. شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مرکزی ضمن اعلام هشدار باش به نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در استان مرکزی اعلام می‌دارد عملکرد تخریبی جریان اخیر به شدت محکوم است و نهادهای امنیتی باید رابطه میان جریان خارج نشین و جریان همکار داخلی را کشف و به مردم معرفی کنند.

 

شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار