کد خبر:۶۱۱۴۸۵

از گلف تا بهکاپ در هشتمین برنامه «جام رمضان» شبکه شما

هشتمین قسمت برنامه تلویزیونی «جام رمضان» شبکه تلویزیونی «شما» با معرفی و حضور نمایندگان چهار رشته ورزشی پرطرفدار در بین ایرانیان، سه شنبه شب ۱۶ خرداد روی آنتن می رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ هشتمین قسمت این برنامه سه‌شنبه شب 16 خردادماه با معرفی و گفت‌وگو درباره چهار ورزش پرطرفدار و نسبتا جدید در کشورمان روی آنتن شبکه «شما» می‌رود.


گلف، فوتبال دستی، دارت و بهکاپ، چهار ورزشی هستند که با حضور بازیکنان و برخی اعضای انجمن یا فدراسیون مربوطه، در برنامه امشب مورد توجه قرار می‌گیرند.


انجمن ورزش بهکاپ فدراسیون ورزشهای همگانی جمهوری اسلامی ایران با تائید وزارت ورزش و جوانان فعالیت خود را بعنوان یک ساختار رسمی از سال 1392 آغاز نمود و هم اکنون با چهار کمیته و سبک زیر مجموعه به نام های تاپ بهکاپ ،هند بهکاپ، بهبال و بهکاپ ساحلی در تهران و چند استان در سطح کشور مشغول به فعالیت است.


بهکاپ رشته ای ایمن و بدون آسیب های جسمی برای بازیکنان، قابل اجرا در بیشتر سطوح مانند چمن، کفپوش های ورزشی، پارکت،سنگ ، سرامیک ، موزاییک و دیگر سطوح، دارا بودن تجهیزات با قیمت مناسب و با دوام کافی نسبت به اکثر رشته های ورزشی، بدون نیاز به آمادگی جسمانی بالا و مناسب برای تمامی بانوان و آقایان در همه رده های سنی است.


پرداختن به ورزش های زیر مجموعه بهکاپ، میتواند باعث پرورش قدرت تفکر، تمرکز ، ایجاد آرامش وحتی هیجان و سرعت در بازیکنان گردد، این رشته های ورزشی میتوانند در مسابقات، تفریحات و گذران اوقات ورزشی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان نقش بسزایی را را ایفا نمایند.


گفتنی است «جام رمضان» علاوه بر گفتگو با ورزشکاران برتر رشته های مختلف ورزشی، جنبه سرگزمی نیز دارد؛ در این برنامه مهمانان با ورزش‌هایی مثل پرتاب دارت، مینی گلف، فوتبال دستی و چالش گزارشگری لحظات شاد و مفرحی را برای مخاطبان فراهم می‌کنند.


اجرای برنامه بر عهده محمد مقدم و زیبا بنماران است و در میانه برنامه هم مجریان دیگری به برنامه اضافه می‌شوند که به مرور اخبار مربوط به رویدادهای یک سال اخیر مربوط به هر یک از رشته‌های ورزشی در هر قسمت می‌پردازند.


ویژه برنامه «جام رمضان» به تهیه کنندگی علی صادقی، در شب های رمضان حوالی ساعت 23:45 تا 1:30 بامداد از شبکه شما پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار