آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۲۹۹۷
وزیر خارجه نروژ در نشست خبری مشترک با ظریف

حمایت اروپا از توافق هسته ای/ ایران کاملا به برجام پایبند بوده است

وزیر خارجه نروژ با بیان اینکه اروپا از توافق هسته ای حمایت می کند، گفت: ایران کاملا به برجام پایبند بوده و ما دلیلی نداریم که از عدم پایبندی ایران صحبت کنیم.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بورگه برنده وزیر خارجه نروژ امروز دوشنبه پس از دیدار و گفتگو با ظریف همتای ایرانی خود در نشست خبری ضمن خوشامدگویی به ظریف گفت: در باره حادثه تروریستی تهران با مردم ایران همدردی می کنم. 


وی افزود: ما در دیدار دوجانبه درباره چالشهای منطقه گفتگو کردیم. چالشهای مربوط به خلیج فارس، سوریه و عراق و همچنین فرصتی شد تا در مورد نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران و پیروزی حسن روحانی صحبت کنیم و اینکه این پیروزی چه معنایی در حوزه سیاست داخلی ایران دارد. 

 

وزیر خارجه نروژ همچنین در پاسخ به سوالی درباره آینده برجام عنوان کرد: اروپا از توافق هسته ای حمایت می کند و آقای ظریف به خوبی بر این مساله واقف است. ایران کاملا به برجام پایبند بوده و ما دلیلی نداریم که از عدم پایبندی ایران صحبت کنیم.

 

وی گفت: در روزهایی که با بحرانهای متفاوتی در سطح جهانی روبرو هستیم توافق هسته ای نشان داد که میتوانیم بر روی مساله ای بسیار مهم در حد و اندازه مساله هسته ای در سطح جهانی به توافق برسیم.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار