کد خبر:۶۱۴۱۸۶
توکلی خبر داد

انتخاب رشته بیش از ۴۰۰ هزار داوطلب کارشناسی ارشد/ نتایج دهه اول شهریور اعلام می‌شود

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش گفت: تعداد ۴۱۹ هزار و ۲۸۶ داوطلب مجاز کارشناسی ارشد ناپیوسته انتخاب رشته کردند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حسین توکلی، مشاور عالی رئیس سازمان سنجش در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مهلت انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ شب گذشته به پایان رسید و تعداد ۴۱۹ هزار و ۲۸۶ داوطلب مجاز کارشناسی ارشد ناپیوسته انتخاب رشته کردند.

 

وی اظهار داشت: از ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت‌نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد تعداد ۷۰۷هزار و ۶۳ داوطلب در این آزمون حاضر بودند و پس از اعلام نتایج اولیه تعداد ۶۵۶ هزار و ۱۸۰ داوطلب برای انتخاب رشته مجاز شدند. 

 

توکلی افزود: با توجه به اعلام کدرشته‌محل‌های جدید، ظرفیت پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد(بجز دانشگاه آزاد) به ۱۶۹ هزار و ۶۵۵ نفر رسید. همچنین، نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دهه اول شهریور ماه اعلام می‌شود.

 

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که علاقه مند به انتخاب رشته محل‌های دانشگاه آزاد هستند، ضرورت دارد باتوجه به اطلاعیه دانشگاه آزاد در مهلت مشخص شده به سایت آزمون این دانشگاه مراجعه و با مطالعه به دفترچه راهنما و اطلاعیه‌ها نسبت به انتخاب کد رشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود با شرایط و ضوابط آن دانشگاه اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار