به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد حیدری، با اشاره به اقدامات گروههای جهادی تحت حمایت بنیاد برکت در سیل استان سیستان و بلوچستان، سیل و زلزلهی استان خراسان رضوی و سیل آذربایجان گفت: با سیاستگذاری انجام شده در بنیاد برکت، در اولین ساعات این حوادث، گروههای جهادی همکار بنیاد به محل اعزام شدند و پس از برآورد دقیق وضع منطقه، با حمایت بنیاد اقدامات گستردهای در راستای کمک به مردم حادثهدیده انجام دادند.
به گفتهی مشاور مدیرعامل بنیاد برکت، در سیل استان سیستان و بلوچستان، امدادرسانی اولیه به سیلزدگان، تشکیل کارگروه آمایش در راستای کمک به مردم خسارتدیده، خرید تجهیزات مورد نیاز عملیات عمرانی برای امدادرسانی، فعالیت عمرانی و احداث و مرمت واحدهای مسکونی، توزیع بستههای غذایی و راهاندازی پویش سراسری «بلوچستان جان ایران» برای کمکرسانی سراسری به مردم خسارتدیده از جمله اقدامات گروههای جهادی تحت حمایت بنیاد برکت در منطقه بود.
حیدری افزود: راهاندازی پویش سراسری «تایباد جان ایران»، توزیع بستههای غذایی، برگزاری جشن مبعث در راستای تقویت روحیهی مردم خسارتدیده، ترمیم منازل مسکونی و مشارکت در عملیات عمرانی، از جمله اقدامات گروههای جهادی همکار بنیاد برکت در استان خراسان رضوی به شمار میرود.
مدیر امور گروههای جهادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: در سیل استان آذربایجان هم اقداماتی مشابه با حوادث طبیعی در استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی انجام شد و گروههای جهادی تحت حمایت بنیاد برکت با حضور بهموقع در مناطق خسارتدیده، اقدامات قابلتوجهی در راستای رفع مشکلات مردم انجام دادند. توزیع بستههای غذایی، مشارکت در عملیات عمرانی امدادرسانی و کمک در ترمیم و ساخت منازل مسکونی از جملهی این اقدامات بود.
حیدری با اشاره به تأکید بنیاد برکت بر جلوگیری از موازیکاری، تصریح کرد: سیاستگذاری ما به گونهای بوده که گروههای جهادی با حمایت بنیاد برکت صرفاً روی خلأها در مناطق خسارتدیده تمرکز کنند و به حیطهی اقداماتی که سایر دستگاههای امدادی از جمله هلال احمر انجام میدهند، ورود نکنند.