کد خبر:۶۱۴۷۳۳

حمایت بنیاد برکت از گروه های جهادی در سراسرکشور

مدیر امور گروه‌های جهادی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، از کمک این بنیاد به گروه‌های جهادی برای نقش‌آفرینی در بلایای طبیعی و بحران‌ها خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ محمد حیدری با اشاره به اقدامات گروه‌های جهادی تحت حمایت بنیاد برکت در سیل استان سیستان و بلوچستان، سیل و زلزله‌ استان خراسان رضوی و سیل آذربایجان گفت: با سیاست‌گذاری انجام شده در بنیاد برکت، در اولین ساعات این حوادث، گروه‌های جهادی همکار بنیاد به محل اعزام شدند و پس از برآورد دقیق وضع منطقه با حمایت بنیاد اقدامات گسترده‌ای در راستای کمک به مردم حادثه‌دیده انجام دادند.


به گفته‌ مشاور مدیرعامل بنیاد برکت در سیل استان سیستان و بلوچستان امدادرسانی اولیه به سیل‌زدگان تشکیل کارگروه آمایش در راستای کمک به مردم خسارت‌دیده، خرید تجهیزات مورد نیاز عملیات عمرانی برای امدادرسانی، فعالیت عمرانی و احداث و مرمت واحدهای مسکونی، توزیع بسته‌های غذایی و راه‌اندازی پویش سراسری «بلوچستان جان ایران» برای کمک‌‌رسانی سراسری به مردم خسارت‌دیده از جمله اقدامات گروه‌های جهادی تحت حمایت بنیاد برکت در منطقه بود.


حیدری افزود: راه‌اندازی پویش سراسری «تایباد جان ایران»، توزیع بسته‌های غذایی، برگزاری جشن مبعث در راستای تقویت روحیه‌ مردم خسارت‌دیده، ترمیم منازل مسکونی و مشارکت در عملیات عمرانی، از جمله اقدامات گروه‌های جهادی همکار بنیاد برکت در استان خراسان رضوی به شمار می‌رود.


مدیر امور گروه‌های جهادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: در خدمات رسانی به سیل زدگان استان آذربایجان هم اقداماتی مشابه با حوادث طبیعی در استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی انجام شد و گروه‌های جهادی تحت حمایت بنیاد برکت با حضور به‌موقع در مناطق خسارت‌دیده، اقدامات قابل‌ توجهی در راستای رفع مشکلات مردم انجام دادند.


به گفته وی توزیع بسته‌های غذایی، مشارکت در عملیات عمرانی امدادرسانی و کمک در ترمیم و ساخت منازل مسکونی از جمله‌ این اقدامات بوده است.


حیدری با اشاره به تأکید بنیاد برکت بر جلوگیری از موازی‌کاری، تصریح کرد: سیاست‌گذاری ما به گونه‌ای بوده که گروه‌های جهادی با حمایت بنیاد برکت صرفاً روی خلأها در مناطق خسارت‌دیده تمرکز کنند و به حیطه‌ی اقداماتی که سایر دستگاه‌های امدادی از جمله هلال احمر انجام می‌دهند، ورود نکنند.


بنیاد برکت در 20 آذر ماه سال 1386 توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا به عنوان مجموعه‌ای برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و انجام امور عام‌المنفعه، در مناطق محروم و کمتر توسعه ‌یافته فعالیت کند.


توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه فضاهای آموزشی با ساخت مدارس برکت، انجام امور زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی- مذهبی، توسعه خدمات بیمه ای، مالی و حمایتی، ساخت و تکمیل بیمارستان و افزایش دسترسی افراد مختلف جامعه به ویژه هموطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی بخشی از حوزه های فعالیت بنیاد برکت است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار