آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۵۱۲۹
عطایی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

هماهنگی میان دانشجویان و جوانان جهان اسلام منجر به تقویت هسته‌های مقاومت می‌شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کازرون گفت: آنچه امروز به آن نیاز داریم شکل‌گیری یک نوع همکاری و هماهنگی ما بین دانشجویان و جوانان جهان اسلام با هم است که این خود می‌تواند تقویت هسته‌های مقاومت را در پی داشته باشد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمدعلی عطایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کازرون در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، حضور گسترده و با شکوه مردم در روز قدس را دارای دو پیام در ابعاد خارجی و داخلی دانست و گفت: در بعد خارجی مردم ایران و سایر کشورهایی که در این روز مقدس راهپیمایی می کنند به نوعی جامعه جهانی را به اتحاد بر علیه رژیم غاصب صهیونیستی تشویق می کنند و همچنین با این حرکت موجبات رسوایی هرچه بیشتر اسرائیل غاصب را فراهم می آورند.

 

وی افزود: در بعد داخلی نیز پیام این راهپیمایی عظیم عبارت است از اتحاد یک پارچه مردم در برابر استکبار جهانی و نظام سلطه و همچنین حمایت از مردم مظلوم فلسطین.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کازرون گفت: اینکه رهبر معظم انقلاب مسئله ی فلسطین را مسئله اول جهان اسلام می دانند یعنی نباید فرع و اصل خلط شود. در واقع مسئله این است که اگر فتنه ای به نام تکفیری گری در جهان اسلام رخ می دهد تا مسلمانان را به جان هم بیندازد و ضعیف کند، ریشه ایش را باید در صهیونیست و نظام سلطه جستجو کرد و هدف آن است که هم فلسطین هم همه بلاد اسلامی در تصرف نظام سلطه در آید و لذا فلسطین خط مقدم اصلی مبارزه است.

 

عطایی بیان داشت: ما وظیفه داریم این مسئله را به خوبی تبیین کنیم و از روشنگری در این خصوص نیز غافل نشویم.

 

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان کازرون خاطرنشان کرد: آنچه امروز به آن نیاز داریم شکل گیری یک نوع همکاری و هماهنگی ما بین دانشجویان و جوانان جهان اسلام با هم است که این خود می تواند موجبات اتحاد هرچه بیشتر مسلمین در برابر رژیم صهیونیستی را فراهم آورد و تقویت هسته های مقاومت را در پی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار