به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی صادقی عصر امروز در گفتوگو با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به فعالیت برخی سایتهای غیرمجاز برای دریافت فطریه و کفاره روزههای ماه رمضان اظهار داشت: این سایتها از دیدگاه پلیس فتا تأییدشده نیست و مجوز لازم برای انجام این کار را ندارند.
وی با تأکید بر اینکه این مسئله یک ترفند جدید برای کلاهبرداری در شبکههای اجتماعی است خاطرنشان کرد: مردم برای پرداخت فطریه بهصورت حضوری در مؤسسات و مراکز خیریه که از سوی مراجع قضایی دارای شناسنامه و تأییدیه هستند اقدام کنند.
رئیس پلیس فتا استان سمنان خاطرنشان کرد: سایتها و کانالهای مذکور در فضای مجازی با انتشار عکسهای ساختگی از کودکان نیازمند و یا بیمار درصدد تحت تأثیر قرار دادن مخاطبان هستند و به این وسیله از احساسات افراد سؤ استفاده میکنند.
وی افزود: عدهای با پرداخت مبالغ زیادی برای کمک به این افراد و انتشار مجدد پیامهای این کانالها و سایتها سطح کلاهبرداری را گستردهتر میکنند.
صادقی با بیان اینکه مؤسسات شناختهشده و معتبر شمارهحسابهای خود را برای دریافت فطریه از رسانههای جمعی اعلام میکنند یادآور شد: افرادی که قصد پرداخت فطریه به شیوه الکترونیکی، تلفنبانک و یا اینترنتی رادارند نکات مهم امنیتی را رعایت کنند.
وی سایتهای جعلی را با عنوان «فیشینگ» یادکرد و گفت: افراد به هنگام ورود به سایتهای مذکور به گواهینامه ssl دقت ویژهای داشته باشند.
رئیس پلیس فتا استان سمنان اظهار داشت: فعالان شبکههای اجتماعی در فضای مجازی در صورت مشاهده فعالیت چنین سایتهایی نسبت به اطلاعرسانی به پلیس فتا بهسرعت اقدام کنند تا مانع کلاهبرداری این افراد در سطح وسیع شویم.