کد خبر:۶۱۶۰۱۲
فرمانده نیروهای مبارزه با تروریسم عراق:
کمتر از ۲ کیلومتر مربع از موصل تحت اشغال تروریستها قرار دارد/ داعش در موصل به پایان خود رسیده است
یکی از مقامات ارتش عراق روز دوشنبه اعلام کرد که عملیات آزادسازی موصل طی چند روز آینده به پایان خواهد رسید.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یکی از مقامات ارتش عراق روز دوشنبه اعلام کرد که عملیات آزادسازی موصل طی چند روز آینده به پایان خواهد رسید.
«عبدالغنی الاسدی» فرمانده نیروهای مبارزه با تروریسم عراق گفت: تنها بخش کوچکی از موصل در اشغال تروریستها قرار دارد و تلاشهای داعش در موصل با شکست مواجه شده است.
اسدی گفت: از نقطه نظر نظامی کار داعش در موصل تمام است، آنها روحیه جنگ و توازن خود را از دست دادهاند و ما گزینه تسلیم یا مرگ را به اطلاع تروریستها رساندهایم.
این مقام ارشد ارتش عراق افزود: مناطق تحت اشغال تروریستهای داعش در حال حاضر کمتر از دو کیلومتر مربع است.
عبدالغنی الاسدی در این مصاحبه گفت: تلاش روز یکشنبه داعش برای بازگشت به موصل قدیم ناکام ماند و به خواست خدا طی روزهای آینده موصل به طور کامل از اشغال تروریستها آزاد خواهد شد.
«یحیی رسول»، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق، نیز پیش از این اعلام کرده بود: حدود یک درصد از موصل قدیم تحت اشغال تروریستهای داعش است و ما به زودی این مناطق را نیز آزاد خواهیم کرد.
ساعاتی پیش نیز مقامات ارتش عراق گزارش دادند که نیروهای عراقی در ادامه عملیات خود در بافت قدیمی موصل موفق شدند محله «فاروق» را از اشغال تروریستهای داعش آزاد کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.