آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۶۱۹۷

حامد کرزای: آمریکا به دنبال ثبات در افغانستان نیست

«حامد کرزای» اعلام کرد که ثبات در افغانستان در دستور کار آمریکا قرار ندارد و بحران جاری در این کشور حاصل اشتباهات ایالات متحده و مبارزه غیرمسئولانه واشنگتن در مبارزه با تروریسم است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اطلس، «حامد کرزای» رئیس جمهوری سابق افغانستان در مصاحبه با شبکه خبری «سی جی تی ان» چین اعلام کرد که برقراری ثبات در افغانستان و مبارزه با تروریسم در این کشور در دستور کار آمریکا قرار ندارد.

 

کرزای تصریح کرد: اگر ثبات و مبارزه با تروریسم در افغانستان در دستور کار آمریکا در افغانستان قرار می‌داشت ما پس از سال‌های متوالی، اکنون شاهد گسترش افراط ‌گرایی و ظهور داعش در افغانستان نبودیم.

 

وی در این مصاحبه برقراری ثبات و پایان بحران در افغانستان را وابسته به عملکرد صادقانه آمریکا و تلاش مسئولانه این کشور برای پایان جنگ در افغانستان دانست.

 

رئیس جمهور سابق افغانستان گفت: بحران در افغانستان در حال تشدید است و عامل تشدید این بحران مبارزه غیرمسئولانه آمریکا با تروریسم و اشتباهات این کشور در افغانستان است.

 

وی افزود: از زمانی که آمریکا تحت عنوان مبارزه با تروریسم و برقراری امنیت وارد افغانستان شده است در مبارزه با تروریسم به جای تمرکز بر مراکز امن تروریست‌ها به تشدید آتش جنگ، زندانی کردن افغان‌ستانی ها و بمباران روستاها در افغانستان پرداخته است.

 

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که از یک سو چین تلاش دارد تا با پادرمیانی میان کابل و اسلام‌آباد روابط دو کشور را بهبود بخشد و از سوی دیگر آمریکا در آستانه نهایی کردن رویکرد خود در قبال افغانستان است.

 

همچنین دفتر مطبوعاتی کرزای، با نشر بیانیه‌ای گفته است که رئیس جمهور پیشین افغانستان، هنگام سخنرانی در ششمین اجلاس جهانی صلح، با قدردانی از تلاش‌های رئیس جمهور چین برای بهترساختن روابط میان افغانستان و پاکستان، از آن پشتیبانی کرده است.

 

این اجلاس، در تاریخ ۲۴ و ۲۵ ماه جاری میلادی، در دانشگاه «تسنگهوا» چین برگزار و روی مسائل مهم امنیت جهانی بحث و گفتگو شد.

 

 گفتنی است که در پی دیدار اخیر «وانگ ئی» وزیر خارجه چین با مقامات افغانستانی و پاکستانی، این ۳ کشور بیانیه مشترکی صادر کردند که در آن آمده است که هر سه طرف متعهد به حفظ صلح و ثبات در منطقه، افزایش اتصالات و ارتباطات منطقه‌ ای و همکاری‌های اقتصادی بوده وخواهان ارتقا و گسترش دامنه امنیت و توسعه مشترک هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Australia
۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴
آمریکا هیچ ارزشی برای مردم مظلوم و محروم افغانستان قائل نیست؟ او بدنبال سیاستهای شیطنت آمیز خود درافغانستان است. ایجاد یک پایگاه در کشوری فقیر تنها بخاطر وجود یک کشور قدرتمند مثل ایران است. باور کنید به اندازه ای که آمریکا از ایران وحشت دارد از تروریستها ساکن در افغانستان ندارد به بهانه القاعده وطالبان حضور نظامی خودش را درافغانستان توجیح میکند. مسئولین نظامی هوشیار باشند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار