کد خبر:۶۱۶۳۳۷
واکنش کاربران شبکه های مجازی به شوخی های بد پخش شده در خندوانه

تماشای «خندوانه» برای افراد زیر ۱۸ سال ممنوع!

کاربران شبکه‌های اجتماعی ضمن تمجید از برنامه خندوانه از شوخی‌های نامتعارف در بخش «خنداننده‌شو» که دو شب پیش پخش شد به شدت انتقاد کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ روز اول از مرحله دوم «خنداننده شو» که سه شنبه شب از شبکه نسیم پخش شد با حاشیه های فراوانی همراه بود؛ جایی که اکثر 4 شرکت کننده در این شب سعی کردن با شوخی های نامتعارف برای خود کسب رای کنند. در این میان شوخی هایی که کمدین! زن در این شب انجام داد با آن که مشخص بود بخش هایی از آن سانسور شده بیشتر از همه به ذوق زد.

 

برنامه سه شنبه شب صدای اعتراض بسیاری را در آورد و این نکته را گوش زد کرد که آیا ناظر پخش در این شبکه وجود ندارد یا مرزهای خطوط قرمز شبکه نسیم در حال جابجایی است.

 

آن چه که در فضای مجازی هم می گذرد موید این نکته است که اساسا کسی با برنامه شاد و مفرح خندوانه که (البته با خروج جناب خان بخش عظیمی از محبوبیتش کاسته شده) مشکلی ندارد بلکه ایراد اصلی خنداندن مردم به هر قیمت است.

 

در ادامه گلچینی از نظرات کاربران فضای مجازی را درباره برنامه سه شنبه شب خندوانه مشاهده می کنید:

یاسر اجلالی در توئیترش نوشت: خندوانه بسیاری از ویژگی‌های یک برنامه حرفه‌ای را دارد. هشدار وجود شوخی‌های خاص نامتناسب با سن مخاطب به ویژه کودکان نیز از اصول حرفه‌ای است.

 

ساسان نوشت: خندوانه کلا خط قرمز شوخی‌ها رو فرسنگ‌ها جابجا کرد!

 

رضا احسان پور هم نوشت: ادب مرد به ز «شوخی» اوست.

 

مهدیار در اعتراض به برنامه سه شنبه نوشت: خندوانه همون تا ده بشمره ما الکی می‌خندیم. نیاز نیست برای خندوندن شوخی‌های جنسی و رکیک و تمسخر اسم و فامیلی کنه.

 

پارسا نظر متفاوتی دارد: شوخی‌های بدی که در خنداننده شو میشه نتیجه مستقیم وضع فکری جامعه است. علاوه بر اصلاح خندوانه به فکر اصلاح فرهنگ رایج در جامعه هم بیفتیم.

 

مزیت خندوانه خنده حلال و پاک بود. حیف است اگر همه خاطرات خوب چندساله با محتوای مهوع برخی از استندآپ‌های ناپخته از بین برود.

 

حمزه ناجیان نیز نوشت: خندوانه تو تیتراژ یه ١٨+ بذاره نشینیم با خانواده نگاه کنیم.

 

عابرپیاده نیز این توئیت را باز نشر داد: من خودم طنزنویسم و اصول یک متن طنز رو می‌دونم. این وقاحت وعریانی متن اسمش طنز نبود.

 

کاربر دیگری نوشت: وقتی اصل بر خندیدن شد، به هر قیمتی باید بخندانند.

 

سرباز توئیت کرد: امیدوارم تلویزیون به سمتی نکشه که پدر و مادر‌ها نذارن بچه هاشون ببینن.

 

صفحه « جوالدوز» نوشت: کمدی تو کشور ما از جایی تراژیک می‌شه که فکر می‌کنیم برای خندیدن تنها دستاویزمون شوخی‌های اروتیکه.

 

میلاد این مطلب را باز نشر کرد: شوخی به قیمت زیر پا گذاشتن «اخلاق» و «حیاء» اون هم تو رسانه ملی جای تأسف داشت!

 

هدی صانعی در مطلبی نوشت: من باخندیدن به هرقیمتی مخالفم.  سه شنبه شب خندوانه مرز وحریم ادب واخلاق رو شکست.

 

کاربری به نام « آبادان» توئیت کرد: چجوری به این چرت و پرت‌ها میگن استند آپ کمدی بعد بهشونم می‌خندن آیا؟

 

یکی از کاربران فضای مجازی نیز نوشت: الان جدیدا مد شده طرف با مسخره کردن خودش فکر کنه دیگران می‌خندن!

 

احسان اشرفی معتقد است: این میزان ابتذال در خندوانه و شوخی‌های سخیف مایه تاسف است. با این وضع در صداوسیما حق انتقاد از گشت٢ و ٥٠کیلو آلبالو را نداریم.

 

ناصر جوادی چنین نوشت:ما که از وسطاش زدیم شبکه جم!

 

مهدی سلیمان نژاد این توئیت را بازنشر کرد: داعش در بیانیه ای خطاب به صدا و سیما ایران گفت: ناموسا دیگه مسولیت همه چی رو گردن بگیرم، مسولیت افتضاح خنداننده شو رو هرگز بر عهده نمی گیرم!

 

سید قربانی هم با انتقاد از برنامه مذکور نوشت: بابام می‌خواد روی شبکه نسیم قفل بذاره.

 

منبع: افکارنیوز

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دوست
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷
واقعا از اولشم ممنوع بود. اما بعضی از ما خودمونو به نفهمی زده بودیم. از موسیقیایی که تو برنامه پخش میشد و میشه و اصلا نمیشه گفت این موسیقیا موسیقیای سالمی هستن که بگذریم، از اولشم معلوم بود که روال این برنامه به سمت خنده به هر قیمتی و به سمت عادی کردن هر نوع شوخی توی هر جمعی و با هر جنسیتی و بدون در نظر گرفتن محرم و نامحرم پیش میره. (خواسته یا ناخواسته). ولی متاسفانه ما خودمونو به خواب زدیم و هنوزم فقط میگیم این یه اتفاق بوده. در حالی که خود رامبد و داورها تاییدش کردن و حتی از فیلتر پخش غیرزنده و ضبطی هم رد شده.
31
14
رضا
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲
شعر نگو مسلمان .مگه قراره همه شوخی ها و آهنگ ها طبق نظر شما باشه ؟
شاعر!
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۸
نه آقا رضا! باید همه چی مطابق نظر شما باشه!! اگه به نظر امثال شما باشه که دیگه اصلا به تلویزیون احتیاجی نیس، همون برنامه های ماهواره ها رو ببینیم. اونجا همه جوره ش هس دیگه. نه نظر من ملاکه، نه نظر شما. بلکه نظر دین ملاکه. البته اگه شما و امثال شما متخصص دین نشده باشین جدیدا، که شدین البته. تا یه کلمه بدیهیات دین رو آدم میگه، چارنفر پیدا میشن میگن دین اینقد سختگیر نیس. میگی بابا عین حدیثه، میگن جعلیه، میگی آیه قرآنه، میگن دروغه. خلاصه ش این که مرز ارزشها تو جامعه ما جابجا شده، اونقد که الان داریم میبینیم دیگه! یه عده دارن حتی از شوخیهای جنسی تو تلویزیون هم حمایت میکنن. خیلیه هاااا!!!!!
ناشناس
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۵
با نظر شاعر موافقم - ممنون یک نفر نظرش درست و دقیق بود
واااااا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱
باخندیدن مردم مشکل دارید؟؟؟؟بسه توروخداااا؟افسردمون کردید؟حالا یه برنامه پیداشده یکم شادی داره توش بازم نمیذارید؟؟؟؟؟
13
29
ناشناس
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۲
چه ربطی داره؟؟؟ چرا پرت و پلا میگید؟ اگه شما میتونی پیش مادر و خواهرت بشینی و به «دست انداز روی سینه» با رسم شکل!! و «جای عینک ریبن روی مبل» اونم در سازهای مختلف!! بخندی؛ خیلیا نمیتونن
جلال دهقانی اناری
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۴
شادی به هر قیمتی نه - همین اندازه که بی حجابی و ولنگاری توی خیابون میبینیم دیگه توی تلویزیون نمی خوایم هر چیزی باب بشه
یک دوست
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۵
متاسفانه چنین واکنش هایی رو در مورد سریال های فوق ضعیف تلویزیون ندیدم ، در مورد عملکرد خیلی بد صدا و سیما در ارائه اخبار ندیدم ، در مورد عملکرد بد خیلی از مراکز اصلی نظام ندیدم . ولی وقتی پای چندتا شوخی باز شده اینطور سر و صدا به پا کردید . یعنی خدای ایجاد مسائل انحرافی هستید ... بعد سوال براتون پیش میاد چرا اقای روحانی ، اصلاح طلبان پاسخگو نیستن ، اینقدر شما مسائل فرعی رو اصلی میکنید . هرچقدر دوست دارید منفی بدید خودتون ان شالله در آینده هزینه این حرکت هاتون رو خواهید دید . هزینه سکوت های بیجا و سر وصداهای بیجا
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۲
حضرات صداوسیما خواهشا رسیدگی کنن. اون مسابقه کودک شو مگه نیست؟ طرف دست میندازه گردن زنش کل مسابقه؟ هرچیزی یه جایگاهی داره
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۱
واقعا من این استند آپ های اخیر رو دیدم ، فکر نمیکردم این صدا و سیما است. از این به بعد باید در مورد تلویزیون خودمون هم فکر های جدی کرد. با خانواده دیدن برخی از این برنامه ها با خانواده سخت شده.
3
7
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۱
یکی این برنامه مسخره رو جمع کنه حالمون به هم خورد حالا زیر 18 سالش کرده
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۴
این شبکه های مجازی ، ما که ندیدیم از کانال های ماهواره ای انتقادی ازشون دربیاد! در حالی که ضرب در 100 شبکه هایی که میشناسین و ملت هم می بینن بدتر هستن که، --- برخی استند آپ ها مشکل داره؟؟؟ ممکنه تا حدی مشکل داشته باشه اما نه مثبت 18 !!! --- بهتره زیاد سخت گیر نبود اگه شما این شوخی ها رو تو جامعه نمی بینین باید بگم توی تمام کشور از حزب الله هی تا بی دین ترین آدم ها پره پره، حالا خودتون رو بزنین به اون راه کنه نیست، نه چی؟ کجا؟ --- این برنامه اشتباه داره؟ خب داشته باشه یه اشتباهات جزئی هستن که با یه صحبت معمولی باهاشون حل میشه نیازی به کوبیدن نیست.
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار