اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ یادداشت دانشجویی؛* وقتی واژه حقوق بشر آمریکایی مطرح میشود، برای خیلیها این پرسش بوجود میآید که مگر حقوق بشر در آمریکا با حقوق بشر در بقیه کشورهای دنیا فرق میکند؟
و ما در اینجا به این پرسش اینگونه پاسخ می دهیم: از دیدگاه سیاست مداران آمریکا اصل وجودی انسان ها باهم متفاوت است، یعنی آنها بعضی از انسان ها را که با سیاست هایشان مخالفتی ندارند، بشر میپندارند و بقیه مردم را نه...
در آمریکا بخاطر نجات یک حیوان از بالای تیر چراغ برق هیاهو بپا می شود و کمی آن طرفتر جوانی فقط بخاطر اینکه رنگ پوستش با آنها متفاوت است بی سروصدا کشته می شود، در آمریکا سالانه حدود ۳۰ هزار نابشر که عمدتا کودک هستند بخاطر حقوق چندصد نفر بشر از صاحبان کارخانجات اسلحه سازی کشته می شوند، تا مبادا به حقوق بشر آمریکایی لطمهای وارد شود.
حقوق بشر آمریکایی در همه کشورها جهان متفاوت است، مثلا در غزه رژیم اشغالگر می تواند ظرف مدت هشت روز ۱۶۳ نفر که ۴۴ نفر آن کودک بودند را شهید کند، ولی فلسطینیها حق هیچ گونه دفاعی از خود را ندارند، در یمن انصارالله که بیش از نیمی از جمعیت این کشور را تشکیل می دهد حق ندارد برای حفظ کیان کشور خود قیام کند، ولی عربستان می تواند برای حمایت از دست نشانده خود بیش از ۱۰ هزار نفر از مردمان بیگناه یمن را که ۳۰ درصد آنها زن و کودک بی گناه هستند قتل عام کند، در ترکیه حتی جنازه مخالفان اردوغان نباید در گورستان عمومی دفن شود، ولی در ایران حصر خانگی سران فتنه که بزرگترین ضربه را بر کمر این نظام و انقلاب زده اند مغایر با حقوق بشر است، آمریکا حق دارد هواپیمای مسافر بری ما را در هوا منفجر کند، ولی ما حق نداریم برای پیشگیری از چنین جنایاتی موشک داشته باشیم.
آمریکا حق دارد بوسیله منافقانِ کوردل، سران و بزرگان ایران را به همراه ۱۷ هزار نفر زن، مرد و کودک بیگناه ترو کند، ولی ما اگر عاملان این جنایات را مجازات کنیم، می شویم عاملان کشتار سال ۶۷، آری این است حقوق بشر آمریکایی، پای حقوق بشر آمریکایی حتی در داخل آمریکا هم میلنگد، حال برخی ساده لوحان داخلی دلشان برای اجرای سند ۲۰۳۰ غنج می زند.
یک کلام:
حقوق بشر آمریکایی یعنی آمریکا حق دارد برای حفظ منافع خود، در هر کجای دنیا که بخواهد دست به هر جنایتی بزند، هفته حقوق بشر آمریکایی، بر چند درصد ایرانیِ آمریکایی تبار مبارک.
میثم بهمنش؛ فرمانده پایگاه شهید جمشیدی دانشکده سما، دانشگاه آزاد بابل
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.