آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۸۲۰۶

روسیه توافق با آمریکا بر سر «آتش‌بس در جنوب سوریه» را تأیید کرد

وزیر خارجه روسیه از توافق رؤسای جمهور این کشور و آمریکا بر سر شروع آتش بس در جنوب سوریه از ابتدای هفته آینده خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در مورد آغاز آتش بس از روز یکشنبه در جنوب سوریه به توافق رسیدند.

 

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی‌اش در حاشیه اجلاس گروه 20 به این توافق دست یافته‌اند.

 

ساعاتی پیش پوتین و ترامپ برای اولین بار در حاشیه این اجلاس با یکدیگر دیدار و در مورد مسائل جهانی و منطقه‌ای گفت‌وگو و رایزنی کردند.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس بعد از این دیدار مدعی شد که آمریکا و روسیه درباره برقراری آتش‌بس در سوریه به توافق جدیدی دست یافته‌اند.

 

این خبرگزاری اعلام کرد که اردن مسئول نظارت بر آتش بس در این منطقه خواهد بود.

 

با این حال، لاوروف می گوید، پلیس نظامی مسئولیت نظارت بر این آتش بس را بر عهده خواهد داشت.

 

این هفته کشورهای تضمین کننده آتش بس در سوریه (ایران، روسیه و ترکیه) در آستانه دور هم جمع شدند و ولی به دلیل مواضع سخت ترکیه درباره طرح مناطق کاهش تنش در سوریه درباره این طرح به جمع‎بندی نرسیدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار