اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاح آزمایشگاه جامع پیش بالینی که عصر امروز در محل این آزمایشگاه برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: آزمایشگاه تصویربرداری پیش بالینی برای نخستین بار در کشور در این ابعاد و حجم فعالیت می کند همه دستگاه های این آزمایشگاه ساخت ایران است و اعمال حیوانی، پت حیوانی و تصویربرداری سه بعدی در این آزمایشگاه فراهم شده است.
وی افزود: هزینه کرد مجموعه دستگاه های این آزمایشگاه 2.7 میلیون دلار می باشد که اگر میخواستیم این دستگاه ها را وارد کنیم هزینه خیلی زیادی داشت اما الان دستگاه هایی نظیر پت اسکن را با هزینه کمتر و با تکنولوژی بومی تولید می کنیم.
وی ادامه داد: همه دستگاه ها در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید شده و این ظرفیت داخلی ماست که در عین حال معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در پروژه ایران ساخت مجموعه هزینه ها را متقبل شد و دانشگاه زیرساخت فیزیکی را فراهم کرد.
وی ادامه داد: ستاد نانو معاونت علمی فناوری رئیس جمهور هم حمایت های ویژه ای از ما داشت و 3.5 میلیارد تومان هزینه برای ساخت دستگاه پت اسکن توسط این ستاد انجام شد؛ خوشبختانه قدم هایی در جهت توسعه علمی برداشته شده و دانشگاه انرژی و زمان و زیربنای فیزیکی را برای این کار در اختیار محققین شرکت های دانش بنیان قرار می دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره شرکت های دانش بنیان گفت: شرکت های دانش بنیان یک مفهوم جدید در اقتصاد است و ایده ما این است که اگر هیئت علمی می تواند به صورت شرکت دانش بنیان فعالیت کند ما این حرکت را به رسمیت شناخته و از آن حمایت می کنیم و اجازه می دهیم تا زمان خود را برای آنجا صرف کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران تا حدی که امکانات داشته باشد از لحاظ زیر ساخت امکانات را فراهم می کند و در مراکز رشد هم کسانی که موفق باشند می توانند محصولات خود را به تجاری سازی برسانند و پس از ارزیابی می توانند از تسهیلات دولت نظیر وام و معافیت مالیاتی استفاده کنند.