رئیس انجمن جراحان ارتوپدی شاخه مازندان ضمن انتقاد به سازمانهای بیمه گر به دلیل عدم رعایت تعهداتشان گفت: سازمانهای بیمه گر همچون تأمین اجتماعی حدود ۱ سال است که پرداختیهای خود را به تعویق انداخته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی انجمن جراحان ارتوپدی ایران ، دکتر مسعود شایسته آذر در ارتباط با مهمترین چالشی که جامعه ارتوپدی کشور با آن مواجه است،اظهارداشت: مشکلی که گروه های پزشکی و ارتوپدی با آن روبه رو هستند، مسأله بیمه است و در واقع سازمان های بیمه گر به تعهدات خود در پرداخت وجوهاتشان اقدام نمی کنند.
وی افزود: این مسئله در همه جایی کشور بوده به طوری که سازمان های بیمه گر همچون تأمین اجتماعی حدود 1 سال است که پرداختی های خود را به تعویق انداخته و این موضوع چالش های زیادی برای گروه های مختلف پزشکی و ارتوپدی داشته است.
رئیس انجمن جراحان ارتوپدی شاخه مازندان در ادامه در ارتباط با مشکل ارتوپدی کلاپ فوت یا پا چنبری و اینکه چقدر این بیماری در کشور شایع است، 3عنوان کرد: چندین سال پیش طرح تحقیقیاتی درباره موضوع کلاپ فوت داشتیم ولی اکنون آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد.
شایسته آذر در مورد درمان پا چنبری عنوان کرد: با به دنیا آمدن کودک مبتلا به مشکل کلاپ فوت بلافاصله باید مشکل اصلاح شود بنابراین پس از آن پای نوزاد کچ گرفته می شود.
وی در پاسخ به اینکه آیا در دوران جنینی می توان این مشکل را رفع کرد، بیان کرد: حتی اگر سونوگرافی پیش از زایمان هم مشکل جنین را نشان داده شود با این وجود کاری پیش از تولد نوزاد نمی توان کرد و همه اقدامات درمانی پس از تولد صورت می گیرد.
وی ادامه داد: درمان عمده کلاپ فوت، کچ گیری پای بیمار بوده و به ندرت ممکن است نیاز به عمل جراحی پیدا کند.
رئیس انجمن جراحان ارتوپدی شاخه مازندان در پاسخ به این سوال که آیا ژنتیک در بروز این مشکل مؤثر است یا خیر؟ گفت: عامل ها و فاکتورهای زیادی در بروز این مشکل دخیل بوده که یکی از آنها آنها ممکن است کلاپ فوت ژنتیکی باشد همچنین آلودگی هوا هم در دوران بارداری مادر می تواند در بروز این مشکل نقش موثری داشته باشد.
گفتنی است؛ سمینار بازسازی استخوان و نسج نرم در ارتوپدی 22 تیرماه سال جاری با حضور صاحبنظران و اساتید این حوزه در هتل سالاردره مازندران برگزار می شود.