آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۳۱۱
فدایی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو:

تنها راه تعامل با عربستان و آمریکا حل شدن در نظام سلطه است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت: ایران با توجه به اهداف و آرمانش نمی­‌تواند با کشورهایی، چون آمریکا و عربستان تعامل و اتحادی برای قدرت داشته باشد مگر اینکه مطابق سخنان سریع‌­القلم، مشاور رئیس جمهور و استاد مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در نظام سلطه‌گر غرب ذوب شویم!
فدایی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان پردیس فارابی دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد اظهارات اخیر روحانی در همایش بین‌المللی مقابله با گرد و غبار مبنی بر دنبال کردن منطقه قوی بجای کشور قوی در منطقه به آیه ۶۰ سوره انفال اشاره کرد و گفت:: مبتنی بر آیه "و اعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخیل ترهبون به عدواللّه و عدوکم و آخرین من دونهم لا تعلمونهم اللّه یعلمهم و ما تنفقوا من شی ء. فی سبیل اللّه یوفّ الیکم و انتم لا تظلمون" به مسلمانان دستور داده شده است آنچنان قوی و مجهز شوید که دشمنان شما و دشمنان خدا از شما بترسند. 



فدایی افزود دکتر روحانی در همایش بین‌المللی مقابله با گرد و غبار گفته‌اند جای قوی‌ترین کشور منطقه شدن، باید در پی قوی‌تر شدن منطقه باشیم، ولی باید بدانند که هروقت دشمن در ما احساس ضعف را مشاهده کند در تجاوز لحظه‌ای درنگ نمی‌کند و مثال بارز آن هشت سال جنگ تحمیلی از سوی صدام و هم‌پیمانانش، چون آمریکا می‌باشد. ایشان باید بدانند که دنیای امروز دنبال گفت‌وگوی تمدن‌ها نیست حتی دنیای امروز دیگر دنبال مذاکره هم نیست. بلکه دنیای قبایل وحشی جدید است که با خون سرهای بریده در سوریه و عراق و با خون کودکان مظلوم یمن و غزه تغذیه می‌کند! 



دبیر جامعه اسلامی دانشجویان پردیس فارابی دانشگاه تهران تصریح کرد روحانی باید بدانند که عزت و تدبیر و امید مردم به همین قدرتی است که از سرچشمه خون شهدا و پاسداران انقلاب اسلامی حاصل می‌شود نه از مذاکرات پوچ و برجام‌های نافرجام! عده‌ای در همین سایه امن حاصل از قدرت نظامی و سایه‌سار بال شهیدان بدون هیچ‌گونه فهمی از وقایع روزگاران علیه جمهوری اسلامی ایران که به آن‌ها مجال سخن داده است صحبت می‌کنند و راه سعادت را در ترک بودجه تسلیحاتی و خردکردن نهادهای تفنگدار! می‌دانند، ولی درد اینجا است که خون شهیدان به عنوان منتقدان این‌ها ریخته می‌شود تا این تعامل طلب‌ها در حاشیه امن هرچه می‌خواهند بگویند.



وی افزود آیا قدرت هایی که در مقابل هم و با اهداف معارض می‌باشند توانایی اتحاد و رشد بایکدیگر را دارند؟ انقلاب اسلامی، انقلابی ایدئولوژیک بر مبنای اسلام است فلذا هیچ میانه‌ای با ایدئولوژی شرق و غرب ندارد و از همان ابتدا بصورت مستقل مبارزه با استکبار و شیطان بزرگ را از اهداف اصلی خودش قرار داد ه. است.



دبیر جامعه اسلامی دانشجویان پردیس فارابی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد پر واضح است که با نفوذ کشورهای استکباری در برخی از کشورهای خاورمیانه مانند عربستان و ترکیه و. برخلاف سخنان دکتر روحانی ایران با توجه به اهداف و آرمانش نمی­‌تواند با این کشور‌ها اتحادی برای قدرت داشته باشد مگر اینکه مطابق سخنان سریع‌­القلم مشاور رئیس جمهور و استاد مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در نظام غرب ذوب شویم! 



وی در پایان گفت: این سخنان ناشی از عدم شناخت دشمن واقعی یا همان استکبار است که در کالبد همین کشورهایی قرار گرفته است که دکتر روحانی قصد اتحاد قدرت با آن‌ها را دارد. دکتر روحانی در صورتی این سخنان را بیان می‌کند که در همین اواخر تهدیدهای مداوم عربستان و ترکیه را بر خلاف منافع ایران شاهد بودیم و این کشور‌ها با حضور ترامپ رئیس جمهور آمریکا در عربستان ناتوی عربی را علیه ایران تشکیل دادند و بدیهی است دشمنان ما در خاورمیانه نیز حضور دارند چه به طور مستقیم و چه غیر مستقیم و این را بدانند که راه قدرت و عزت ایران و منطقه از پی قدم‌­های سردار عزیزمان حاج قاسم سلیمانی و تهرانی‌مقدم‌ها می­‌گذرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار