کد خبر:۶۲۰۵۱۷

سامانه بومی برای آموزش در فضای مجازی در دانشگاه امیرکبیر طراحی شد

سامانه آموزشی نیما با کاربرد آموزش مجازی در فضای وب با تلاش محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و تجاری‌سازی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «نیما»؛ سامانه‌ای بومی برای آموزش در فضای مجازی مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایان پردازش امیر کبیر افزود: این سامانه با هدف ارائه محتوای آموزشی در بستر مجازی با کیفیتی بالاتر از نمونه‌های خارجی طراحی شده است.
علی مرادی ادامه داد: صفر تا صد این سامانه توسط محققان شرکت دانش بنیان رایان پردازش امیر کبیر طراحی شده تا در سازمان و ارگان‌ها برای بهبود و ارتقاء سطح علمی استفاده شود.
مرادی با انتقاد از استفاده از نمونه‌های خارجی کپی شده این سامانه در برخی از سازمان‌ها گفت: نمونه ایرانی این سامانه، محتوای آموزشی را با حجمی کمتر، پهنای باند بیشتر و امکان تبادل اطلاعات برخط فراهم کرده است.
وی ادامه داد: در این سامانه کاربران می‌توانند به صورت برخط مقالات و سوالات خود را ارائه دهند و از کلاس‌های برگزار شده قبلی با حجمی اندک استفاده کنند.
مرادی گفت: این سامانه در حال حاضر در اختیار برخی از سازمان‌ها و ارگان‌ها و البته مراکز آموزشی قرار دارد.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایان پردازش امیر کبیر تاکید کرد: سامانه آموزشی نیما در یک شرکت دانش بنیان در برج فناوری دانشگاه امیر کبیر با هدف تبدیل ایده به محصول تجاری سازی شده طراحی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار