کد خبر:۶۲۰۵۹۳
مرادی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
نورآفتاب مقصر آتشسوزی زمینهای دانشگاه ارومیه شناختهشد!
مسئول حراست دانشگاه ارومیه گفت: به دلیل آفتاب و گرمای شدید و نبود آب و با افتادن به طور مثال یک تکه شیشه و انعکاس نور آفتاب با کوچکترین جرقهای علفهای دانشگاه ارومیه آتش گرفت و هیچ عامل انسانی در آن دخیل نبود.

مرادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص آتش سوزی بخشی از محوطه دانشگاه ارومیه گفت: دانشگاه ارومیه حدود ۵۰۰ کیلومتر فاصله دارد و زمینهای لم یزرع فراوانی دارد که علفهای هرز آنها را پوشانده است.
وی افزود: این علفهای هرز به دلیل آفتاب و گرمای شدید و نبود آب و با افتادن به طور مثال یک تکه شیشه و انعکاس نور آفتاب با کوچکترین جرقهای آتش میگیرند و هیچ عامل انسانی در آن دخیل نیست.
مسئول حراست دانشگاه ارومیه گفت: بعد از وقوع حادثه تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه وارد عمل شده و با وسایل اطفاء حریق این آتش سوزی را مهار کردند.
مر ادی خاطرنشان کرد: این حادثه با فاصله زیاد از ساختمان دانشگاه اتفاق افتاده و هیچ آسیب مالی و جانی به دانشجویان و دانشگاه وارد نشده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.