محمد صادق اسدی، رئیس اداره تغذیه معاونت دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: برای سلف سرویس های دانشجویی دانشگاه تجهیزات جدید خریداری و نصب شده است که هدف از آن بهبود کیفیت غذای دانشجویان در وعده های نهار و شام بوده است.
وی اضافه کرد: این تجهیزات شامل ۳ دستگاه دیگ برنج پز دو جداره تمام استیل و یک دستگاه گرمخانه گرم و مرطوب تمام استیل است.
رئیس اداره تغذیه معاونت دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه هم اکنون در دانشگاه اکثراستانداردهای خدمات دهی مطلوب تغذیه رعایت شده است، گفت: در آشپزخانه پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام غذای دانشجویان مطابق با آیین نامه های تغذیه وزارت بهداشت و بر اساس برنامه زمانبندی تهیه می شود که در دو سلف سرویس خواهران و برادران در طول سال تحصیلی توزیع می شود.