آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۰۱۵
روسای دانشگاه‌های آزاد در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح کردند:

ارتقای کیفیت علمی، پژوهشی و آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد دنبال شود/ در دوره قبلی به منافع دانشگاه و کشور توجه نمی‌شد!

روسای دانشگاه های آزاد از فرهاد رهبر، سرپرست جدید دانشگاه آزاد خواستار ارتقای کیفیت علمی، پژوهشی و آموزشی واحدهای دانشگاه های آزاد شدند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روسای دانشگاه های آزاد از فرهاد رهبر، رئیس جدید دانشگاه آزاد در مصاحبه هایی جداگانه خواستار ارتقای کیفیت علمی، پژوهشی و آموزشی واحدهای دانشگاه های آزاد شدند.

نظام آبادی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در مورد تغییر مدیریت دانشگاه آزاد گفت: با توجه به اینکه دکتر ولایتی رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی شده است باید امیدوار به رخدادهای خوب در حوزه دانشگاه آزاد باشیم چرا که ایشان فردی متعادل، دانشگاهی و ولایتمدار است. بر همین اساس انتخاب دکتر رهبر که یک فرد علمی هستند و مورد وصول هیئت امنای دانشگاه آزاد می باشند را با کار کارشناسی شده می دانیم و ان شاالله دکتر رهبر راه را برای توسعه دانشگاه آزاد هموار خواهند نمود.

نظام آبادی افزود: دکتر ولایتی در صحبت هایشان به چند اولویت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کردند از جمله این موارد، توسعه مسائل پژوهشی در دانشگاه هاست. جذب نخبگان به گونه ای که مانع از خروج آنها از کشور شوند بسیار خوب است و یا اینکه در گذشته فارغ التحصیلان خوبی داشتیم که به علت مشکلات مالی نمی توانستند ادامه تحصیل بدهند در همین راستا برنامه هایی در حال اجراست که این مشکلات از پیش پای دانشجویان نخبه برداشته شود.


ارتقای کیفیت علمی، پژوهشی و آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد دنبال شود/ به مدیریت دکتر رهبر خوشبین هستیم

شریف زاده، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در مورد واگذاری مدیریت دانشگاه آزاد به دکتر فرهاد رهبر گفت: مدیریت جدید را فردی از جنس دانشگاه میدانیم و نسبت به فعالیت‌های ایشان در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه آزاد خوش بین هستیم. 


شریف زاده افزود: از مدیریت جدید دکتر فرهاد رهبر انتظار داریم با بدنه دانشگاه آزاد ارتباط برقرار کنند چرا که وضعیت دانشگاه آزاد تفاوت‌های زیادی با دانشگاه دولتی دارد. 


ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا تصریح کرد یکی از مواردی که در دوران مدیریت ایشان انتظار می‌رود ارتقای کیفیت علمی و آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد است که این مورد می‌تواند از طریق قطب بندی آموزشی در بین واحدهای دانشگاه آزاد محقق شود. مثلا در واحدی ما شاهد حضور رشته و دانشجو هستیم، اما هیئت علمی مناسبی در آن واحد نداریم یا اینکه تعداد دانشجو کم است، ولی هیئت علمی مناسبی جذب شده است چنانچه واحدهای دانشگاه آزاد ماموریت گرا شوند به طوری که به هر واحد چند رشته خاص جهت تمرکز واگذار شود می‌تواند در ارتقای کیفیت علمی آموزشی واحدهای دانشگاهی موثر باشد.


حسن قوس، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد بیرجند با توجه به انتصاب سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تیم مدیریتی جدید دانشگاه شروع بسیار خوبی داشته است و ادامه کار آنها امیدوار کننده است؛ اگرچه به نظر من تحولات دانشجویی در دوره آقای میرزاده خوب بود و فعالیت های قوی اجرا می شد اما در خصوص کارهای فرهنگی که آقای هاشمی متولی آن بودند انتقاداتی وارد است.

 

وی ادامه داد: در حوزه دانشجویی سیاست ها بر اشتغالزایی دانشجویان متمرکز شده بود و در طول دوره گذشته بخشنامه های فرهنگی با دیر حوزه ها برابری می کرد اما باید اذعان داشت که آنها صد در صد در راستای منافع دانشگاه و عدم جناحی بازی و سیاسی کاری قدم برنداشتند و بنده انتقادات جدی را به این نوع مدیریت داشتم.


قوس با اشاره به بخشنامه جنجالی دانشگاه آزاد در خصوص منع حراست به تذکر راجع به پوشش و حجاب دانشجویان تصریح کرد: بنده الزام به اجرای کامل آن بخشنامه که در سال 92 صادر شد نداشتم و خلاء آن را با یک تیم هفت نفره امر به معروف در دانشگاه پر کردم؛ در همین خصوص باید گفت ما با بومی سازی این بخشنامه ها آن ها را متناسب با شرایطی که میدانستیم و می دانیم اجرا می کردیم.



نوذر قنبری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گفت: به اعتقاد بنده هر مدیری که برای دانشگاه آزاد می آید باید فقط کار کند و بنده به مدیریت جدید آقای ولایتی و آقای رهبر به واسطه سابقه بسیار درخشان شان در مدیریت بسیار خوشبین و امیدوار هستم.

وی ا توجه به تغییر در تیم مدیریتی این دانشگاه گفت: مدیریت قبلی، یعنی دکتر میرزاده در این دانشگاه به دنبال این بود تا دانشگاه آزاد متکی بر شهریه ها نباشد و با طرح های دانش بنیان به دنبال درآمدزایی برای این دانشگاه بود؛ اکنون پس از تغییر تیم مدیریتی و انتصاب دکتر رهبر به عنوان سرپرست این دانشگاه، بسیار به آینده دانشگاه خوشبین هستم و با توجه به سابقه بسیار خوب ایشان در مدیریت دانشگاهی آینده خوبی را برای دانشگاه آزاد پیش بینی می کنم.

وی ادامه داد: تغییر مدیریت ها همواره وجود داشته است و بنده در زمان آقایان جاسبی، دانشجو و میرزاده و اکنون نیز آقای رهبر، بنده مدیر بوده ام و تغییرات را از نزدیک لمس کرده ام لذا باید تصریح کنم که مدیریت ها در دانشگاه آزاد باید به درآمد زایی از طریق طرح های اقتصادی فکر کنند و این اتفاق نمی افتد مگر با کار و مدیریت صحیح که با توجه به اینکه میرزاده و رهبر هر دو در سازمان مدیریت بوده اند بنده در خصوص حل مشکلات از طریق مدیریت درست آقای رهبر بسیار خوشبینم.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار