آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۴۹۴

ابراز امیدواری تیلرسون برای پایان محاصره زمینی قطر

وزیر خارجه آمریکا ابراز امیدواری کرد محاصره زمینی قطر لغو شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رکس تیلرسون -- وزیر امور خارجه آمریکا -- امروز (جمعه) گفت: واشنگتن از تلاش‌های قطر برای اجرای توافقنامه مبارزه با تروریسم که هفته گذشته به امضا رسید، رضایت دارد. وی خطاب به کشورهای عربی تاکید کرد به «محاصره زمینی» قطر پایان دهند.

تیلرسون پیش از دیدار با یوسف بن علوی، وزیر خارجه عمان در واشنگتن در گفتگو با خبرنگاران خاطر نشان کرد: «آن‌ها در اجرای این توافقنامه بسیار جسورانه عمل کرده اند و بنا بر این فکر می‌کنم ما از تلاش‌های آن‌ها راضی هستیم.»

وی افزود: امیدوارم چهار کشور تحریم کننده به عنوان نشانه‌ای از حسن نیت پایان دادن به محاصره زمینی را لحاظ کنند، محاصره‌ای که از دید من بیشترین تاثیرات منفی را بر مردم قطر داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار