
کد خبر:۶۲۱۵۲۳
اتهامزنی کویت علیه حزب الله لبنان
دولت کویت این بار در ادعایی علیه حزب الله لبنان مدعی شد که حزب الله تهدیدی علیه امنیت و ثبات کویت است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسکای نیوز عربی، دولت کویت مدعی شد که حزب لله لبنان با
عناصر گروهک تروریستی «العبدلی» ارتباط دارد و این دخالت آشکار در امور
داخلی کویت است.
وزارت امور خارجه کویت خطاب به دولت لبنان مدعی شد که مشارکت حزب الله در جاسوسی و حمایت از عناصر گروهک العبدلی ثابت شده است.
وزارت خارجه کویت از دولت لبنان خواستار عمل به آنچه که مسئولیت خود در قبال اقدامات حزب الله لبنان، خوانده است شد و افزود: دولت لبنان باید اقدامات بازدارنده ای در قبال حزب الله اتخاذ کند.
این در حالی است که دولت کویت ضمن بستن دفتر رایزن فرهنگی ایران در این کشور، تعداد دیپلماتهای ایرانی در کشور خود را کاهش داد.
طبق اعلام رسانه های عربی، دولت کویت این اقدام را به بهانه پرونده «گروهک العبدلی» انجام داده است؛ پروندهای که کویت در آن ایران را به ارتباط با عناصر این گروهک متهم میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.