آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۵۷۰
با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛

معرفی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی اصفهان

با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌های کشور، حجت الاسلام عمادی بعنوان سرپرست این نهاد در دانشگاه صنعتی اصفهان معرفی و حجت الاسلام امینی، رئیس سابق این نهاد مورد تکریم قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طی مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدیان،رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور و دکتر مدرس، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان سرپرست جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها معرفی شد. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور به عنوان میهمان ویژه این مراسم، با اشاره به جایگاه ویژه و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی اصفهان، گفت: این دانشگاه همواره برای کشور افتخار آفرین بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان، با بیان ویژگی های حجت‌الاسلام و المسلمین امینی، مسئول قبلی نهاد رهبری دانشگاه صنعتی اصفهان، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین عمادی به عنوان مسئول جدید این نهاد در دانشگاه صنعتی اصفهان را فردی موفق در عرصه‌های اجرایی و فرهنگی دانست و افزود: فرصت مناسبی پیش آمده تا بتوانیم از استعداد و ظرفیت ایشان بیشتر استفاده کنیم و قطعاً ایشان فرصت خوبی را برای انجام فعالیت های فرهنگی در این دانشگاه ویژه خواهند داشت.

وی بیان کرد: تا جایی که مقدور است از تمامی ظرفیت‌های مشورتی برای انتخاب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها استفاده می‌کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، با بیان این که این نهاد یک مجموعه تربیتی محسوب می‌شود که البته نظارت نیز جزو وظایف آن است، تصریح کرد: فضای نهاد، یک فضای تربیتی، اخلاقی، معنوی و همراهی است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان افزود: مسئولین در نظام جمهوری اسلامی سربازان نظام محسوب می‌شوند که فارغ از هر گونه جریان سیاسی باید به آنها کمک نماییم و در این راه هیچ‌گونه خط‌کشی وجود ندارد که با فلان جریان صمیمی باشیم و یا مقابل فلان جریان سیاسی بایستیم.

وی با اشاره به این که در کشور بزرگی مانند ایران اسلامی حتماً سلایق و جریان‌های گوناگون و متفاوتی با نام های گوناگون در زمان های مختلف وجود دارد، افزود: باتوجه به تمامی مشکلاتی که در طول دهه‌های گذشته با آن ها رو برو بوده ایم، مطمئناً دانشگاه‌ها در خط اول مبارزه و مقابله با این مشکلات قرار دارند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، ادامه داد: امروز در هر کجا با افتخار سرمان را بلند می‌کنیم، به نوعی به دانشگاه‌ها برمی‌گردد و اگر امروزه سخن از اقتدار نظام جمهوری اسلامی هست، غیر از حضور مسئولانه مردم در صحنه‌ها، نرم‌افزار این اقتدار در دانشگاه‌ها فراهم می شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان با بیان این که این افتخارات برای دانشمندان ما در عرصه‌های مختلف است، اضافه کرد: نقش دانشگاه در کشور یک نقش فرعی و حاشیه ای نیست و دانشگاه در متن پیشرفت‌ها و اقتدار کشور است و یک عنصر کلیدی در این زمینه محسوب می‌شوند.

وی افزود: مطمئناً راه حل تمامی مشکلات کشور در داخل کشور است و این اتفاق باید از دانشگاه ها شروع شده و برای چالش‌های اصلی باید در اینجا چاره‌اندیشی شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، با انتقاد از احساس اشباع کاذب برخی مسئولین و غنی دانستن خود از نیاز به نظرات اساتید، دانشگاه ها، صاحب نظران و کارشناسان رشته های مختلف، تأکید کرد: خود دانشگاه‌ها باید در این زمینه پیش‌قدم شوند و به سراغ دستگاه‌های گوناگون و بخش‌های مختلف رفته و در جهت حل مشکلات مختلف کشور قدم بردارند.

همراهی با اندیشمندان عرصه جهاد علمی و فرهنگی در دانشگاه صنعتی اصفهان افتخاری بزرگ است

حجت الاسلام و المسلمین امینی، رئیس سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم با بیان این که دوران مسئولیت‌ها به پایان می‌رسد اما قطعاً عرصه خدمتگزاری همیشه باز است، دو سال گذشته را دورانی بسیار خوب در کنار دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان قلمداد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین امینی، همراهی با اندیشمندان و دانشمندان عرصه جهاد علمی و فرهنگی در دانشگاه صنعتی اصفهان که محل دانش و معنویت و فن آوری است را افتخاری بزرگ دانست و تصریح کرد: این دانشگاه دارای جایگاه ویژه‌ای برای کار در عرصه ساخت تمدن نوین اسلامی است و روزهای بسیار خوبی را درکنار تمامی دانشجویان، اساتید، کارشناسان و کارمندان دانشگاه صنعتی اصفهان سپری نمودم.

وی با بیان این که رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان فردی متدین، پرتلاش و پرکار هستند، از زحمات معاونین پرتلاش این دانشگاه قدردانی کرد و افزود: تمامی تشکل‌ها، کانون‌ها و مجموعه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان از سرمایه‌های عظیم این دانشگاه محسوب می‌شوند که باید همواره حرف‌های آن‌ها را شنید و مطالبات آنها را جدی گرفت.

رئیس سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان، ادامه داد: این دانشگاه یک دانشگاه پیشرو در تمامی زمینه‌ها محسوب می‌شود و باید با تمام قوا این جایگاه را حفظ نماید و ارتقاء دهد.

حجت الاسلام والمسلمین امینی با اشاره به موفقیت برنامه‌های فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال گذشته، فعال کردن فضای فرهنگی در دانشکده‌ها، کمک به تقویت فضای صمیمی در میان دانشجویان و همچنین اساتید، حضور کارشناسان فرهنگی در دانشکده‌ها و برگزاری نشست های فرهنگی، را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا عنوان کرد.

وی با ابراز قدردانی از بخش‌های گوناگون این دانشگاه که به هر نحو به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کمک کردند، نیاز به ایجاد نگاهی نو در فضای فرهنگی دانشگاه ها را از ملزومات جهاد علمی بیان کرد.

رئیس سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: برای داشتن یک دانشگاه انقلابی به فعالیت‌های فرهنگی عمیق، به روز و کارآمد نیازمندیم تا بتوانیم این مسیر را طی کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین امینی، با اشاره به فضای فرهنگی دینی بسیار قوی با حضور هیأت های گوناگون دانشجویی و اساتید در دانشگاه صنعتی اصفهان، مسجد فاطمه زهرا(س) این دانشگاه را یک مرکز بسیار قوی برای تقویت فضای فرهنگی دینی عنوان کرد.

تأکید بر آشنایی بیش از پیش با با امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه شریف)

حجت الاسلام والمسلمین عمادی، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز با بیان این که  نخستین تجربه تبلیغ دینی بنده در سال 1376 در همایش بال های معرفت در دانشگاه صنعتی اصفهان شروع شد، افزود: تجربه خیلی خوبی از دانشگاه صنعتی اصفهان دارم و امیدوارم خداوند متعال کمک نماید تا بتوانیم برای اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران حرکت مناسب و صحیحی را داشته باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین عمادی با اشاره به تأکید ویژه حضرت آیت‌الله ناصری مبنی بر لزوم آشناسازی بیشتر دانشجویان با امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه شریف) در دانشگاه‌ها، افزود: امیدوارم بتوانیم در این مسیر قدم های مناسبی را در دانشگاه صنعتی اصفهان بداریم.

در پایان این مراسم با اهداء لوح سپاس و هدایای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان به حجت الاسلام و المسلمین امینی، از تلاش ها و خدمات ایشان در دوران مسئولیت در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه تجلیل، و حجت الاسلام و المسلمین جعفر عمادی، بعنوان سرپرست جدید این نهاد معرفی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار