آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۷۷۶
تحولات یمن

اصابت موشک‌های «زلزال ۱» و «کاتیوشا» به مواضع نظامیان سعودی در جازان

منابع امنیتی یمن از حمله موشکی ارتش این کشور و انصارالله به پایگاه «بوابه‌الموسم» در جازان واقع در جنوب عربستان خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نیروهای موشکی ارتش یمن و انصارالله یک فروند موشک «زلزال ۱» را به سمت پایگاه بوابه الموسم در جازان شلیک کردند.

یک منبع نظامی یمن به خبرگزاری سبانت گفت که یگان موشکی ارتش یمن با موشک زلزال ۱ و موشک‌های کاتیوشا، پایگاه بوابه الموسم را منهدم کرد.

نیروهای ارتش یمن و کمیته‌های مردمی وابسته به انصارالله امروز همچنین محل تجمع مزدوران سعودی و مزدوران آن‌ها را در منطقه الطوال هدف قرار دادند.

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله امروز همچنین محل تجمع شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی را در استان‌های مأرب، الجوف و البیضاء هدف قرار داد که در پی آن چندین نفر کشته و یا زخمی شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار