آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۹۰۲

فروش زنان ربوده شده از سوی داعش در الحویجه

تعدادی از زنانی که از سوی تروریست‌های داعشی ربوده شده بودند، در بازار برده فروشی الحویجه به سرکرده‌های داعش فروخته شدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع امنیتی در استان کرکوک روز شنبه گفت که گروه تروریستی داعش، جمعی از زنان را که از روستای امام غربی در جنوب موصل آن‌ها را ربوده بود، در بازار فروش بردگان در شهرستان الحویجه واقع در ۵۵ کیلومتری جنوب غرب کرکوب عرضه کردند.

این منبع به السومریه نیوز گفت که بازار برده فروشی در یکی از مقرهای داعش بازگشایی شد و شماری از این زنان با قیمت‌های مختلف به سرکردگان داعش فروخته شدند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود اظهار داشت که داعش همچنان تعدادی از این زنان برده را در مقرهای خود در حویجه نگهداری می‌کند.

شهرستان الحویجه در جنوب غرب استان کرکوک و نواحی آن همچنان تحت اشغال تروریست‌های داعشی است و این در حالی است که نیروهای امنیتی خود را برای آغاز عملیات آزادسازی این منطقه آماده می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار