آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۲۰۷۹
تحولات سوریه

انفجار مهیب در شهر ادلب ۵۰ کشته برجای گذاشت

منابع خبری از وقوع انفجار مهیب در پایگاه گروهک هیات تحریر الشام در شهر ادلب واقع در شمال سوریه خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، انفجاری مهیب یکشنبه شب در شهر ادلب واقع در شمال سوریه رخ داد.

شبکه المیادین گزارش داد که یک عامل انتحاری با خودروی بمب گذاری شده محل تجمع هیات تحریرالشام و خودروهای متعلق به آن را در شهر ادلب هدف قرار داد که در این حمله ۵۰ نفر تا به الآن کشته شده‌اند.

دو گروهک نور الدین الزنکی و جبهه فتح الشام (جفش) از مهمترین اعضای ائتلاف «هیئه تحریر الشام» هستند که با اعلام جدایی الزنکی در روز پنجشنبه گذشته، اکنون جفش مهمترین عضو این ائتلاف محسوب می‌شود.

درگیری بین ائتلاف هیئه تحریر الشام و احرار الشام طی دو روز گذشته تشدید شد و هیئه تحریر الشام با حمله به مواضع احرار الشام که گفته می‌شود زیر نظر ترکیه است، بر تعدادی از روستاهای ریف غربی و جنوبی ادلب مسلط شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار