آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۲۹۳۱

یک محکوم به تجاوز و قتل دختر بچه در آمریکا اعدام می‌شود

مقامات ایالت اوهایوی آمریکا پس از گذشته سه سال برای نخستین اعدام در این ایالت آماده می‌شوند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو مقامات ایالت اوهایوی آمریکا پس از گذشته سه سال برای نخستین اعدام در این ایالت آماده می‌شوند و در نظر دارند روز چهارشنبه یک محکوم به قتل را اعدام کنند.
رونالد فیلیپس ۴۳ ساله که محکوم به تجاوز و قتل یک دختر بچه است ساعت ده بامداد به وقت محلی، ۱۴ به وقت گرینویچ، با تزریق داروی مرگبار اعدام خواهد شد.
وی سال ۱۹۹۳، نوزده ساله بود که به تجاوز و قتل دختر سه ساله شریک زندگی اش محکوم شد و مقامات قضایی اوهایو دو بار با درخواست عفو وی مخالفت کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از شیکاگو، آمریکا سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۴ نفر را اعدام کرده است و در حالی که مجازات اعدام در بیشتر ایالت‌های آمریکا قانونی است تن‌ها ۴۹ درصد آمریکایی‌ها از مجازات اعدام برای قتل حمایت می‌کنند که پایین‌ترین میزان در بیش از ۴۰ سال گذشته محسوب می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار