آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۰۶۴
هشدار شدید حزب‌الله به النصره:

تروریست‌ها تسلیم نشوند کشته خواهند شد

یک منبع وابسته به حزب الله تأکید کرد که شماری از سرکرده های حبهه النصره را در عرسال از پای درآورده اند و هیچ مذاکره ای با این گروه ندارند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حزب الله لبنان امروز چهارشنبه موفق شد شماری از مناطق راهبردی را در ارتفاعات عرسال آزاد کند که تحت اشغال گروه تروریستی جبهه النصره بود.

یک منبع نظامی وابسته به حزب الله به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که نیروهای حزب الله موفق شده اند منطقه «القریه» در ارتفاعات عرسال را آزاد کند.

این منطقه برای تأمین امنیت مواضع ارتش لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است. مناطق اطراف القریه، همچنین مناطق کوهستانی هستند که در اشغال داعش قرار دارد؛ این مئسله نیز اهمیت این منطقه را دو چندان کرده است.

این منبع تأکید کرد که عناصر النصره وضعیت خوبی ندارند و نیروهای حزب الله توانسته اند شماری از سرکرده های این گروه را از پای درآورد و شماری از آنان نیز به سمت اردوگاههای آوارگان در ارتفاعات عرسال فرار کردند.

به گفته این منبع، داعش در حال حاضر در شمال عرسال حضور دارد و امکانات آن ضعیف شده است. نیروهای مقاومت نیز داعش را محاصره و همه راههای امدادرسانی به آن را قطع کرده اند.

منبع وابسته به حزب الله تأکید کرد که افزون بر این مسئله، درگیری با جبهه النصره نیز داعش را بیش از پیش ضعیف کرده است و این درگیری همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد که حزب الله با جبهه النصره هیچ مذاکره ای نداشته است و تروریستهای النصره یا باید کشته شوند یا تسلیم و پس از محاصره شده در بخش کوچکی از ارتفاعات عرسال این دو راه را بیشتر پیش روی خود ندارند.

این منبع در پایان خاطر نشان کرد که حزب الله تروریستها را تعقیب خواهد کرد، هر چند که به سمت اردوگاهها فرار کنند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار