آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۱۷۶

وزیر دفاع ژاپن استعفا می‌دهد/ علت؛ اشتباهات متعدد

دومین وزیر دفاع زن در تاریخ ژاپن، اکنون بعد از اشتباهات و گاف‌های متعدد از سمت خود استعفا می‌دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، تومومی اینادا وزیر دفاع ژاپن بعد از اشتباهات متعدد از سمت خود استعفا می‌دهد.

به نوشته خبرگزاری رویترز به نقل از رسانه‌های ژاپنی خانم اینادا بعد از اشتباهات و گاف‌های متعدد، همچنین بعد ازتلاش مشکوک برای مخفی نگه داشتن مسایلی که به گفته منتقدان برای حمایت از شینزو آبه نخست وزیر ژاپن انجام گرفته بودند، استعفا خواهد داد.

تومومی اینادا پیش از این رئیس سیاستگذاری حزب حاکم ژاپن بود و از جمله متحدان نخست وزیر بود که سال گذشته توسط شینزو آبه به سمت وزیر دفاع برگزیده شد.

وی دومین زن در تاریخ ژاپن است که وزیر دفاع شد. پیشتر یوریکو کویکه در سال 2007 مدتی اندک وزیر دفاع ژاپن بود و اخیرا به عنوان فرماندار توکیو فعالیت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار