آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۳۶۴
وزارت خارجه روسیه:

گزارش سی ان ان در مورد کمک تسلیحاتی مسکو به طالبان بی اساس است

وزارت خارجه روسیه طی بیانیه‌ای گزارش شبکه آمریکایی سی ان ان در مورد کمک مسکو به طالبان را بی اساس خواند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اطلس، وزارت خارجه روسیه خبرسازی شبکه آمریکایی «سی ان ان» مبنی بر کمک تسلیحاتی مسکو به گروه طالبان را تکذیب کرد.

شبکه آمریکایی سی ان ان چندی قبل در گزارش خود، مدعی شد که روسیه به گروه طالبان سلاح می‌دهد.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه خود که در پایگاه اینترنتی این وزارتخانه منتشر شده، اعلام کرد: به زحمت می‌توان ویدئویی که در آن سلاح‌های کهنه نشان داده می‌شود و کشور تولیدکننده این سلاح‌ها را نمی‌توان شناخت، جدی تلقی کرد.

علاوه بر آن سلاح هایی که نشان داده شد فقط در روسیه تولید نمی‌شود و در گذشته تعدادی از کشور‌ها از جمله کشورهای اروپای شرقی این نوع سلاح‌ها را تولید کرده و آمریکا در یک دهه اخیر بخشی از این سلاح‌ها را به افغانستان منتقل کرده است.

وزارت خارجه روسیه در این بیانیه یادآور شد که به تازگی نیروهای طالبان به یک پایگاه نیروهای افغانستان در ولایت «هلمند» حمله کردند و در این هجوم از ماشین‌های زرهی آمریکایی از نوع «هاموی» استفاده کردند. اگر از منطق سی ان ان پیروی کنیم چه نتیجه گیری درباره آن حمله طالبان می‌توان کرد؟

بیانیه وزارت خارجه روسیه افزود: همان طور که بار‌ها اعلام کردیم اتهامات برخی رسانه‌های غربی و افغانستانی به روسیه که مدعی کمک تسلیحاتی مسکو به گروه طالبان شده اند بی اساس و کذب محض است.

وزارت خارجه روسیه تاکید کرد: تاکنون مقام‌های افغانستانی و فرماندهی نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان هیچ گونه مدرکی برای اثبات این ادعای تخیلی علیه روسیه ارائه نکرده اند.

وزارت خارجه روسیه در پایان این بیانیه افزود: مسکو هیچ گونه حمایتی از طالبان نمی‌کند و تماس‌ها با این گروه فقط به منظور تامین امنیت شهروندان روس در افغانستان و متقاعد کردن رهبری گروه یادشده برای پیوستن به روند سازش ملی انجام گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار