کد خبر:۶۲۳۴۴۳
دبیر علمی سومین سمینار تومورهای سروگردن:

علائم و نشانه‌های سرطان حنجره/ شایع‌ترین تومور سروگردن را بشناسید

دبیر علمی سومین سمینار تومورهای سروگردن با بیان اینکه اختلال تکلم و گرفتگی صدا از جمله علائم ابتلا به سرطان حنجره است، گفت: در صورت پیشرفت این بیماری فرد دچار تنگی نفس و مشکل بلع در غذا می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نوید احمدی روزبهانی در نشست خبری که در ارتباط با سومین سمینار تومورهای سر و گردن برگزار شد، اظهار داشت: تومور حنجره از جمله شایع‌ترین تومورهای ناحیه سروگردن بوده که در دنیا از هر صدهزار نفر یکی مبتلا به این بیماری می‌شود.
وی با اشاره به اینکه اصولاً این نوع تومور بدخیم بوده، گفت: این نوع سرطان آمار شیوع آن در کشور ما همچون سایر دنیا بوده و عمده‌ترین عامل بروز آن قرار گرفتن در معرض دود دخانیات است.
دبیر علمی سومین سمینار تومورهای سروگردن ادامه داد: این نوع سرطان در آقایان به دلیل استعمال بیشتر دخانیات شایع‌تر است، البته طی سال‌های اخیر به دلیل افزایش مصرف دخانیات در بین زنان آمار این نوع سرطان نیز در بین آن‌ها بیشتر شده است.
روزبهانی ادامه داد:‌اختلال در تکلم، گرفتگی صدا ازجمله علائم سرطان حنجره بوده که در صورت پیشرفت این بیماری مشکل در بلع غذا و تنگی نفس نیز بروز می‌یابد.
این متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به اینکه تشخیص زودهنگام سرطان سبب درمان راحت‌تر و باکیفیت‌تر خواهد شد، گفت: عوامل ژنتیک نیز می‌توانند در بروز این نوع سرطان دخیل باشد. البته در معرض قرار گرفتن افراد در برابر دود ناشی از دخانیات می‌تواند آن‌ها را مستعد این بیماری کند.
وی اضافه کرد: سوخت ناکامل هیدروکربن‌ها و به مدت طولانی قرار گرفتن در معرض هوای آلوده نیز ممکن است در درازمدت سبب این بیماری شود. البته مطالعات جامعی در این زمینه صورت نگرفته و آمار دقیقی از آن منتشر نشده است.

۵ تا ۷ درصد ندول‌های تیروئید ممکن است سرطانی شود

رئیس سومین کنگره تومورهای سروگردن با اشاره به اینکه ۵ تا ۷ درصد ندول‌های تیروئید ممکن است سرطانی شود، گفت: در کشور تمام امکانات درمانی این بیماری را داشته، ولی تشخیص به موقع آن در درمان بسیار حائز اهمیت است.
مهدی خواجوی در نشست خبری که در ارتباط با برگزاری سومین کنگره تومورهای سروگردن برگزار شد، اظهار داشت: هدف ما از برگزاری این کنگره این بوده که به همکارانمان به‌ویژه همکاران جوان راه‌های مختلف تشخیص و درمان سرطان‌های ناحیه سروگردن را ارائه دهیم.
وی با اشاره به اینکه تشخیص به‌موقع سرطان در درمان آن بسیار حائز اهمیت است گفت: سرطان تیروئید یکی از شایع‌ترین سرطان‌های ناحیه سرودگردن بوده که اگر به‌موقع تشخیص داده شود، درمان‌پذیر است.
رئیس سومین کنگره تومورهای سروگردن ادامه داد: از ابتدایی‌ترین علائم این بیماری وجود توده در ناحیه اطراف گردن و روی غده تیروئید بوده که پزشک پس از بررسی آن و انجام نمونه‌برداری می‌تواند به تشخیص این بیماری دست یابد.
خواجوی گفت: در ایران تمام امکانات درمانی سرطان تیروئید را داریم و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، البته باید توجه داشت اقدام به‌موقع و زودرس سبب درمان بهتر آن خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۵ تا ۷ درصد ندول‌های تیروئید سرطانی هستند و نیاز به درمان‌های همچون جراحی دارند.

دریافت مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات سرطان از وزارت بهداشت

مدیرعامل بیمارستان میلاد با اشاره به اینکه موفق شده‌ایم مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات سرطان را از وزارت بهداشت دریافت کنیم، گفت: این بیمارستان یک مرکز غیردانشگاهی بوده که موفقیت‌های زیادی در حوزه ارائه خدمت به بیماران داشته است.
محمودرضا فیاض در نشست خبری که در ارتباط با سومین سمینار تومورهای سر و گردن در بیمارستان میلاد برگزار شد اظهار داشت: خوشبختانه امروزه در کشور در حوزه پزشکی به خودکفایی رسیده‌ایم و موفقیت‌های زیادی در حوزه تکنیک‌های درمانی و روش‌های جراحی داریم.
وی بابیان اینکه مردم امروزه به این مسئله اعتماد داشته افزود: دیگر کسی برای درمان بیماری‌اش اصرار اعزام به خارج از کشور را ندارد و حتی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند.
مدیرعامل بیمارستان میلاد ادامه داد: این بیمارستان یک مرکز غیردانشگاهی فعال بوده و روزانه مراجعه‌کنندگان زیادی از سطح کشور برای درمان به بیمارستان میلاد می‌آیند.
فیاض گفت: مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان میلاد نیز موفق شد از وزارت بهداشت مجوز لازم را دریافت کند و مرکز تحقیقات تروما و طب ورزش نیز موفق به اخذ مجوز شده و امیدواریم بتوانیم پیشرفت‌های زیادی را در این زمینه شاهد باشیم.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار